Παναθηναϊκός: Τα πρώτα λόγια του Φατίχ Τερίμ

Αναλυτικά τα λόγια του Φατίχ Τερίμ στην πρώτη προπόνηση:

«Καλησπέρα σε όλους. Έγιναν τα πάντα πολύ γρήγορα. Πριν από δύο μέρες ήρθε ο πρόεδρος και με βρήκε και σήμερα κάνω μαζί σας προπόνηση. Πολλούς από εσάς σας ξέρω, τους υπόλοιπους θα τους μάθω στην πορεία. Θέλω να ξέρετε πως αγαπάω τους παίκτες και πάντα τους προστατεύω στις τοποθετήσεις μου. Αν έχω κάτι να πω, θα το κάνω μόνο ιδιωτικά. Γι’ αυτό και δεν θέλω ούτε και να λέγεται τίποτα πίσω από την πλάτη μου. Η ομάδα είναι η οικογένειά μας».

Το να βγεις δεύτερος δεν είναι επιτυχία. Μονο η πρώτη θέση υπάρχει. Ακόμη και στη φανέλα που θα επιλέξω θέλω να έχει το νούμερο ένα. Η ομάδα είναι χρόνια εκτός πρωταθλήματος και πρέπει να ζήσουμε ξανά μεγάλες στιγμές. Όταν θα χάνουμε θα φταίω εγώ, όταν θα κερδίζουμε θα νικάτε εσείς.

Το πρώτο πράγμα που αλλάζει είναι ότι τις παραμονές των αγώνων θα μένετε σπίτια σας με τους δικούς σας ανθρώπους. Σας εμπιστεύομαι. Το δεύτερο είναι ότι θα παίξουμε λίγο διαφορετικά. Με άλλο στιλ. Δεν είναι κάτι που θα έρθει από το… διάστημα, θα το δουλέψουμε. Σας ζητώ κάτι σαν μια χάρη. Να μη δείχνετε τα συναισθήματά σας όταν δεν παίζετε ή γίνεστε αλλαγή. Αυτό με ενοχλεί και με απογοητεύει. Το γραφείο μου είναι πάντα ανοιχτό για ότι σας απασχολεί. Για να γίνουμε πρωταθλητές και να ακούσουμε τη μουσική του Τσάμπιονς λιγκ, πρέπει να τα δίνουμε όλα και να κερδίζουμε ακόμα και όταν παίζουμε ασχημα. Ακόμα και αν κάποια στιγμή χάσουμε θα πρέπει να έχουμε παλέψει με όλες μας τις δυνάμεις. Θέλω πολύ να δουλέψω μαζί σας. Όταν ο πρόεδρος με ρώτησε αν είμαι έτοιμος να εργαστώ για τον Παναθηναϊκό του απάντησα αμέσως “ναι” και όλα πήραν το δρόμο τους».

eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί