Παναθηναϊκός: «Σε προχωρημένες επαφές με τον Ράντονιτς» λένε οι Σέρβοι

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Σέρβο προπονητή Ντέγιαν Ράντονιτς, σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα. Όπως αναφέρει το Telesport, ο Παναθηναϊκός φαντάζει το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Ντέγιαν Ράντονιτς, με τον Σέρβο προπονητή να έχει εκφράσει κάποιες ενστάσεις στον Ερυθρό Αστέρα για τους όρους ανανέωσης του νέου του συμβολαίου,συνθήκη που τον […]

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Σέρβο προπονητή Ντέγιαν Ράντονιτς, σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα.

Όπως αναφέρει το Telesport, ο Παναθηναϊκός φαντάζει το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του Ντέγιαν Ράντονιτς, με τον Σέρβο προπονητή να έχει εκφράσει κάποιες ενστάσεις στον Ερυθρό Αστέρα για τους όρους ανανέωσης του νέου του συμβολαίου,συνθήκη που τον φέρνει πιο κοντά στους «πράσινους».

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Όπως σας γράψαμε πριν από μερικές εβδομάδες ο Ντέγιαν Ράντονιτς είχε συμφωνήσει για την επέκταση του συμβολαίου του με τον Ερυθρό Αστέρα. Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχει το Telesport, o Μαυροβούνιος προπονητής είναι πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό. Όπως μάθαμε προέκυψε διαφωνία ανάμεσα στην διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα και του πολυνίκη προπονητή και ο Παναθηναϊκός είναι αυτή τη στιγμή στην pole position. Υπάρχει ακόμα ελπίδα στον Ερυθρό Αστέρα για μία νέα αλλαγή σκηνικού, όμως ο Ράντονιτς αυτή την στιγμή είναι πολύ κοντά στην Αθήνα».

ΠΗΓΗ: newsit, φωτο intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί