Ο Ολλανδός στόπερ είναι εξαιρετικά αμφίβολος για την κυριακάτικη αναμέτρηση, αφού νιώθει έντονες ενοχλήσεις στον προσαγωγό και οι άνθρωποι του Τριφυλλιού περιμένουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής, για να εκδώσουν διάγνωση.
Η διαφαινόμενη απουσία του Σένκεφελντ προκαλεί πρόβλημα στην επάνδρωση του κέντρου της άμυνας του Παναθηναϊκού θα αντιμετωπίσει ο Λάζλο Μπόλονι την Κυριακή στο παιχνίδι με τον Άρη.
Ο Αχιλλέας Πούγγουρας δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, αφού αποβλήθηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και θα εκτίσει την ποινή του.
Συνεπώς, ο μόνος διαθέσιμος στόπερ για το ματς με τον Άρη είναι ο Φραν Βέλεθ.
Ο Λάζλο Μπόλονι περιμένει με αγωνία τα νεότερα για τον Σεχ Νιας, αφού αν δεν τα καταφέρει ούτε ο Σενεγαλέζος, δεν θα έχει παίκτη να πλαισιώσει τον Βέλεθ.
Πάντως, ο Νιας αισθανόταν καλύτερα σήμερα στον καρπό του, στον οποίο χτύπησε σε μία άτσαλη πτώση και τα προγνωστικά λένε ότι θα αγωνιστεί την Κυριακή.
to10
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Πώς δρούσε το κύκλωμα με τις εικονικές εταιρείες και τις απάτες εκατομμυρίων
- Όλα τα βλέμματα στραμμένα στην Μελάνια Τραμπ αύριο στον Λευκό Οίκο – Η συνάντηση με την Μπριζίτ Μακρόν
- Οι «Πέρσες» του Αισχύλου «ανεβαίνουν» στο Μπουένος Άιρες – ΦΩΤΟ
- Μπακαλιάρος σκορδαλιά: Συμβουλές για ξαρμύρισμα και το μυστικό για να γίνει τραγανός
- Δένδιας: Η αναγκαιότητα της παρουσίας της Ελλάδας στην Κύπρο θα αξιολογείται διαρκώς
- Κικίλιας για συνέπειες του πολέμου: «Κανείς δεν ξέρει τι ξημερώνει αύριο»
- Κυβέρνηση για fuel pass: Τότε θα γίνει η καταβολή στους δικαιούχους
- Super League: Αυτό είναι το πρόγραμμα των play off που θα κρίνουν τον φετινό πρωταθλητή
- Πιερρακάκης: Δεν γνωρίζουμε τη διάρκεια και το βάθος της κρίσης
- Έβαλαν… ρομποτόσκυλο να υποδεχθεί τον Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη – ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ









