Παναθηναϊκός: Προς Ριζούπολη το παιχνίδι με την Ξάνθη

Εντός της ημέρας θα αποφασιστεί να κλείσει μετά το ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ το ΟΑΚΑ, λόγω των εργασιών που πρέπει να γίνουν στον αγωνιστικό χώρο του Σταδίου. Εργασίες που θα αναλάβουν από κοινό Παναθηναϊκός και ΑΕΚ.

Χθες υπήρξε η πληροφορία ότι σήμερα θα υπάρξει επιθεώρηση από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού στο γήπεδο της Λεωφόρου για την επιστροφή της ομάδας στην ιστορική της έδρα για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής με την Ξάνθη, ωστόσο το σενάριο εξαρχής δεν συγκέντρωνε πολλές πιθανότητες, σε αντίθεση με τη… μετακόμιση του «τριφυλλιού» στη Ριζούπολη.

Υποψήφια προσωρινή έδρα είναι και το γήπεδο του Ατρομήτου, στο Περιστέρι, αλλά η πρόσβαση στη Ριζούπολη είναι πιο εύκολη, λόγω και της χρήσης του τρένου για τους οπαδούς που θα θελήσουν να στηρίξουν την ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Σημαντικός παράγοντας είναι και το VAR, καθώς σε μία τέτοια περίπτωση θα πρέπει να γίνει ένα test event για τη χρήση του βοηθητικού για τους διαιτητές συστήματος, και η σχετική απόφαση από τους «πράσινους» θα ληφθεί τις επόμενες μέρες.

αΠΌ TO10, ΦΩΤΟ eurokinissi