Παναθηναϊκός: Ώρα οι Διαμαντίδης και Αλβέρτης να ανοίξουν τα χαρτιά τους

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε νέα εποχή, με την αλλαγή στο διοικητικό σχήμα της ομάδας και το μεσημέρι της Παρασκευής (03.07.2020 / 12:00) οι «πράσινοι»… παρουσιάζονται στον κόσμο τους.

Οι Φραγκίσκος Αλβέρτης και Δημήτρης Διαμαντίδης θα παραθέσουν συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα αναλύσουν το πλάνο της νέας σεζόν και θα παρουσιάσουν την επόμενη μέρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Τις δυο θρυλικές μορφές των “πράσινων” θα πλαισιώσουν ο νέος πρόεδρος της ομάδας, Τάκης Τριαντόπουλος, και ο νέοα head coach του “τριφυλλιού”, Γιώργος Βόβορας.

ADVERTISING

Από την ανακοίνωση της κοινής παρουσίας των δύο εμβληματικών αρχηγών της σύγχρονης εποχής της ομάδας μπάσκετ υπάρχει ενθουσιασμός στις τάξεις των φίλων του Παναθηναϊκού.

Να αναφέρουμε ότι ο πρώην συμπαίκτης των δύο αρχηγών του “τριφυλλιού”, Γιώργο Καλαϊτζής, θα είναι ο νέος team manager της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Θυμίζουμε ότι στις αρχές Ιουνίου και μετά από μια ιστορική συνέντευξη Τύπου, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε το τέλος της ενασχόλησης του με τον Παναθηναϊκό. Λίγες εβδομάδες μετά, ο Μάνος Παπαδόπουλος αποχαιρέτησε τους “πράσινους”.

(newsit – φωτο:eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί