που τον έχουν φέρει στην 8η θέση και στο -7 απ’ την κορυφή, οι «πράσινοι» έχουν άλλο ένα ζήτημα να διαχειριστούν: Τον τραυματισμό του αρχηγού τους και κορυφαίου ποδοσφαιριστή τους, Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για 3-4 εβδομάδες.
Ο 24χρονος επιθετικός αισθάνθηκε μία έντονη ενόχληση στον προσαγωγό στο 25ο λεπτό του χθεσινοβραδινού (6/10) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ κι «άντεξε» μέχρι το 44′, όταν κι έγινε αναγκαστική αλλαγή. Οι εξετάσεις (μαγνητική) στην οποία υποβλήθηκε έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση που θα τον κρατήσει εκτός για ένα σημαντικό διάστημα.
Κι εκτός απ’ τους προσεχείς αγώνες της Εθνικής Ομάδας, θα «χάσει» δεδομένα τους πρώτους αγώνες του Παναθηναϊκού μετά τη διακοπή, με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (20/10) και με την Τσέλσι στο ΟΑΚΑ (24/10), ενώ είναι πολύ οριακή η παρουσία του και στον αγώνα με τον Άρη στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 27 Οκτωβρίου.
ΑΠΕ-ΜΠΕ/photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- “5ο Santa SUP”: Άη Βασίληδες ανέβηκαν σε σανίδες και γέμισαν με χρώμα τον Θερμαϊκό
- Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ – Στάρμερ για τον πόλεμο στην Ουκρανία
- Λαμία – Αποχώρησαν οι αγρότες από τα διόδια Τραγάνας
- Ποιά ώρα να τρώμε βραδινό για να μην πάρουμε βάρος και να μην αυξηθεί το σάκχαρο
- Οι ΗΠΑ αναχαίτισαν ένα ακόμη πλοίο κοντά στη Βενεζουέλα
- Αποκλεισμένη η διέλευση οχημάτων στα Πράσινα Φανάρια – Κλειστός για μεταφορές ο Προμαχώνας
- Χιλιάδες ντυμένοι με στολές…γιόρτασαν το χειμερινό ηλιοστάσιο στο Στόουνχεντζ, vid
- Σκωτία: Τι αποκάλυψε μυστηριώδης μαζική ταφή 3.000 ετών της Εποχής του Χαλκού
- ΕΛΑΣ: Εξιχνιάσθηκε ένοπλη ληστεία με λεία 180.000 ευρώ – Δύο συλλήψεις
- Το θέμα που συντηρείται ακόμα – Οι κοινωνίες πρέπει να ανησυχούν;
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΑΓΟΡΕΣ
ΑΛΚΟΟΛ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
ΤΣΙΑΡΑΣ









