Παναθηναϊκός-Μπάσκετ: Ανακοινώθηκε ο Πιτίνο

Τεράστια όρεξη για δουλειά! Ο Ρικ Πιτίνο έφτασε στην Αθήνα, ολοκλήρωσε το deal με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και μάλιστα έκανε και την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

Το “παρών” έδωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος – Δεν αποκλείεται ο πρώτος αγώνας του Αμερικανού κόουτς να είναι κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Τα νέα της προπόνησης.

Προπονητής του Παναθηναϊκού είναι με κάθε επισημότητα ο Ρικ Πιτίνο, ο οποίος έφτασε στη χώρα μας το μεσημέρι της Τετάρτης (26.12.2018). Η “πράσινη” ΚΑΕ ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Αμερικανό κόουτς ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ο Πιτίνο έδειξε μεγάλη όρεξη για δουλειά, αφού -παρά το μεγάλο ταξίδι που είχε- ολοκλήρωσε το deal του με το “τριφύλλι” και έκανε και την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα. Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο 66χρονος τεχνικός να καθίσει στον πάγκο του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση του κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Το “παρών” στην πρώτη προπόνηση του Ρικ Πιτίνο έδωσε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος (τον παρουσίασε στους παίκτες), αλλά και ο Μάνος Παπαδόπουλος.

Εκτός προπόνησης έμεινε και πάλι ο τραυματίας Κιθ Λάνγκφορντ. Αντιθέτως, σημαντικό μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Ιωάννης Παπαπέτρου.