Παναθηναϊκός: Μένει Λεωφόρο τουλάχιστον για τον Γενάρη

Ο πρώτος χρόνος του 2021 θα βρει τον Παναθηναϊκό να χρησιμοποιεί αποκλειστικά το «Απόστολος Νικολαΐδης» ως έδρα του. Οι «πράσινοι» υποχρεώθηκαν να επιστρέψουν στην ιστορική τους έδρα λόγω των νέων προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, αλλά φαίνεται πως τουλάχιστον για τον Ιανουάριο θα παραμείνουν στη Λεωφόρο. Η διοίκηση της ΠΑΕ φρόντισε ώστε […]

Ο πρώτος χρόνος του 2021 θα βρει τον Παναθηναϊκό να χρησιμοποιεί αποκλειστικά το «Απόστολος Νικολαΐδης» ως έδρα του.

Οι «πράσινοι» υποχρεώθηκαν να επιστρέψουν στην ιστορική τους έδρα λόγω των νέων προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, αλλά φαίνεται πως τουλάχιστον για τον Ιανουάριο θα παραμείνουν στη Λεωφόρο.

Η διοίκηση της ΠΑΕ φρόντισε ώστε τις τελευταίες εβδομάδες να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες για τη βελτίωση του χλοοτάπητα και κάποιους εσωτερικούς χώρους στο γήπεδο κι έτσι ο Παναθηναϊκός δεν θα δώσει μόνο το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης εκεί.

Το «τριφύλλι» θα φιλοξενήσει στη Λεωφόρο και τα παιχνίδια με ΑΕΛ, ΟΦΗ και Λαμία, ενώ είναι αρκετά πιθανό να μείνει εκεί και για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 14 Φεβρουαρίου. Το αν θα τεθεί θέμα επιστροφής στο ΟΑΚΑ θα εξαρτηθεί αφενός από την κατάσταση στο συγκεκριμένο γήπεδο και αφετέρου από την επιθυμία του ποδοσφαιρικού τμήματος, που φέρεται να προτιμά την πιο «ζεστή» Λεωφόρο από το αχανές γήπεδο στο Μαρούσι.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί