Παναθηναϊκός: Με πολλές αλλαγές στην Καρδίτσα εν όψει Αστέρα

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες ο Παναθηναϊκός, καθώς μετά την «τεσσάρα» στο Κύπελλο απέναντι στην Αναγέννηση, οι «πράσινοι» έφυγαν με το διπλό από τη Νεάπολη, επικρατώντας με 1-0 του Ιωνικού για την 19η αγωνιστική της Super League. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να δώσει… ανάσες σε μερικούς από τους ποδοσφαιριστές του που παίζουν […]

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες ο Παναθηναϊκός, καθώς μετά την «τεσσάρα» στο Κύπελλο απέναντι στην Αναγέννηση, οι «πράσινοι» έφυγαν με το διπλό από τη Νεάπολη, επικρατώντας με 1-0 του Ιωνικού για την 19η αγωνιστική της Super League.


Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να δώσει… ανάσες σε μερικούς από τους ποδοσφαιριστές του που παίζουν συνεχόμενα και για αυτό αναμένεται να προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον στη ρεβάνς του Κυπέλλου με την ομάδα της Καρδίτσας, εν όψει και της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα.

Ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού στους Διούδη, Σάρλια, Μακέντα, Αλεξανδρόπουλο, Λούντκβιστ και Χατζηθεοδωρίδη. Εκτός θα είναι σίγουρα ο Ιωαννίδης που υπέστη διάστρεμμα στη Νίκαια, ενώ δεν αποκλείεται να μην προλάβει ακόμα και την αναμέτρηση με τον Αστέρα.

TO10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί