Παναθηναϊκός: Κρίσιμη ημέρα, ανοίγει τα χαρτιά του στις 13:00 ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Η μεγάλη μέρα έφτασε σήμερα για τον Παναθηναϊκό. Στις 13:30 ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παραχωρεί συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα κάνει γνωστές τις αποφάσεις του για… όλους και για όλα στους «πράσινους». Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη αναμένεται να βγάλει ειδήσεις για μια σειρά ζητημάτων. Αρχικά, για την ομάδα μπάσκετ, θα ανακοινώσει το […]

Η μεγάλη μέρα έφτασε σήμερα για τον Παναθηναϊκό.

Στις 13:30 ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παραχωρεί συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα κάνει γνωστές τις αποφάσεις του για… όλους και για όλα στους «πράσινους». Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη αναμένεται να βγάλει ειδήσεις για μια σειρά ζητημάτων.

Αρχικά, για την ομάδα μπάσκετ, θα ανακοινώσει το πλάνο του για την επόμενη περίοδο, με τις φήμες να κάνουν λόγο για περιορισμό του μπάτζετ σε ένα ποσό 7 εκατ. ευρώ. Επίσης είναι πολύ πιθανό να ξεκαθαρίσει η παραμονή του Γιώργου Βόβορα στον πάγκο, αλλά και να επισημοποιηθεί η αποχώρηση του Νικ Καλάθη. Φυσικά ενδιαφέρον έχει και το αν θα τοποθετηθεί για την Ευρωλίγκα, καθώς η ρήξη με τον Τζόρντι Μπερτομέου είναι δεδομένη, όπως και οι σκέψεις για «μετακόμιση» στο Basketball Champions League της FIBA.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται και οι δηλώσεις του για το θέμα του γηπέδου. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι υπέρμαχος της Διπλής Ανάπλασης, αλλά θέλει να υπάρξει λύση και για το γήπεδο μπάσκετ της ομάδας. Το θέμα δεν είναι τόσο απλό, καθώς η λύση του όμορου οικοπέδου ενέχει κινδύνους, ενώ αν περιληφθεί στο υπάρχον σχέδιο ίσως μειωθεί αρκετά η χωρητικότητά του.

iefimerida/ photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί