Παναθηναϊκός: “Καθαρά” τα τεστ του Μαουρίσιο, ο οποίος επιστρέφει στην Ελλάδα

Θετικά νέα προέκυψαν απ’ τα τελευταία τεστ που υποβλήθηκαν οι παίκτες και τα υπόλοιπα μέλη του Παναθηναϊκού, καθώς δεν υπήρξε κάποιο κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα. Ένα τέτοιο νέο ήρθε και από την πλευρά του Μαουρίσιο και ο μέσος του τριφυλλιού έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για να επιστρέψει από την Βραζιλία. Ο 32χρονος μέσος θα αναχωρήσει […]

Θετικά νέα προέκυψαν απ’ τα τελευταία τεστ που υποβλήθηκαν οι παίκτες και τα υπόλοιπα μέλη του Παναθηναϊκού, καθώς δεν υπήρξε κάποιο κρούσμα κορονοϊού στην ομάδα. Ένα τέτοιο νέο ήρθε και από την πλευρά του Μαουρίσιο και ο μέσος του τριφυλλιού έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για να επιστρέψει από την Βραζιλία.

Ο 32χρονος μέσος θα αναχωρήσει από τη Φορταλέζα και θα έρθει στην Ελλάδα μέσω Σάο Πάουλο και Παρισιούαργά το βράδυ (6/1). Τα μέλη του ιατρικού τιμ θα τον υποβάλλουν σε νέα τεστ αλλά και σε άλλες εξετάσεις, προκειμένου να είναι σίγουροι ότι είναι απολύτως καλά στην υγεία του.

Δύσκολα πάντως να προλάβει το κυριακάτικο (10/1) παιχνίδι με την ΑΕΛ στη Λεωφόρο για τη 16η αγωνιστική της Super League, διότι έχει χάσει πολλές προπονήσεις και θα παλέψει να είναι έτοιμος στις 17/1 με τον Άρη στο Βικελίδης.

sport24

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί