Παναθηναϊκός: Κατεδάφιση της Λεωφόρου μόνο αφού παραδοθεί ο Βοτανικός

Να αποκλείσει κάθε πιθανότητα κατεδάφισης του γηπέδου της Λεωφόρου πριν το γήπεδο στον Βοτανικό να είναι ετοιμοπαράδοτο, θέλει ο Παναθηναϊκός.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Μαλακατές, θα ζητήσει από τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, να αφαιρεθεί να θέσει ως απαραίτητη προϋπόθεση για το γκρέμισμα της Λεωφόρου να έχουν δοθεί πρώτα τα κλειδιά στους «πράσινους» για το νέο γήπεδο, όπως αναφέρει σημερινό (4/4) δημοσίευμα της Live Sport.

Συγκεκριμένα πρην υπογραφεί η τριμερής σύμβαση με τον Δήμο και την ΠΑΕ, ο Ερασιτέχνης θέλει να βεβαιωθεί πως το «Απόστολος Νικολαΐδης» θα προστατεύεται μέχρι να μπει η ομάδα στο νέο γήπεδο, είτε στα τέλη του 2023 είτε στις αρχές του 2024 βάσει εκτιμήσεων του δημάρχου.

Την επόμενη εβδομάδα πάντως θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις ανάμεσα στον Ερασιτέχνη και τις τράπεζες προκειμένου αν χρειαστεί να καλυφθεί από τις τράπεζες η διαφορά στο κόστος από ό,τι είχε υπολογιστεί μέχρι σήμερα, αφού υπάρχει η επιθυμία το κλειστό γήπεδο για τα τμήματά του Ερασιτέχνη να είναι χωρητικότητας 3.000 θέσεων.

(newsit)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί