Παναθηναϊκός: Φέρνει τον Χουανκάρ της Μάλαγα

Τελειώνει το σίριαλ του αριστερού μπακ! Υπήρχε η αίσθηση πως ο Παναθηναϊκός εντός της εβδομάδας θα κλείσει τουλάχιστον μία μεταγραφή και η αρχή φαίνεται ότι γίνεται με τον Χουανκάρ. Αυτός είναι ο εκλεκτός του Τσάβι Ρόκα για να καλύψει το κενό που άφησε ο Εμάνουελ Ινσούα.Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής πάλευε 2-3 διαφορετικές περιπτώσεις τον τελευταίο […]

Τελειώνει το σίριαλ του αριστερού μπακ! Υπήρχε η αίσθηση πως ο Παναθηναϊκός εντός της εβδομάδας θα κλείσει τουλάχιστον μία μεταγραφή και η αρχή φαίνεται ότι γίνεται με τον Χουανκάρ. Αυτός είναι ο εκλεκτός του Τσάβι Ρόκα για να καλύψει το κενό που άφησε ο Εμάνουελ Ινσούα.
Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής πάλευε 2-3 διαφορετικές περιπτώσεις τον τελευταίο καιρό. Τουλάχιστον μία χάλασε, όμως, ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να περιμένει άλλο. Τα επίσημα ματς ξεκινούν και ήταν απαραίτητο να αποκτηθεί το συντομότερο δυνατό ο βασικός αριστερός μπακ. Τελικώς αυτό γίνεται.

Στην Ισπανία υποστηρίζουν πως άμεσα ο Χουανκάρ θα λύσει το συμβόλαιό του με τη Μάλαγα και θα πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα. Στα επόμενα 24ωρα ο παίκτης θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί.

Από τη Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε την καριέρα του. Εκεί έμαθε ποδόσφαιρο και στη συνέχεια πήγε στην Μπράγκα. Οι Πορτογάλοι τον έδωσαν δανεικό στη Σαραγόσα και ακολούθησαν Μπέτις, Γρανάδα και Μάλαγα. Η τελευταία τον απέκτησε στη συνέχεια και από το 2017 και έκτοτε βρισκόταν εκεί. Τη σεζόν που μας πέρασε είχε 36 συμμετοχές στη La Liga 2 και μία στο Κύπελλο, ενώ έπαιξε και σε ένα ματς ανόδου. Έχει παραστάσεις και από την Primera Division με τη Μάλαγα. Το 2016-17 είχε 28 συμμετοχές και την αμέσως επόμενη χρονιά 10 σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου.

Με την Μπέτις έχει αγωνιστεί στο Europa League και γενικότερα έχει παραστάσεις. Πρόκειται για επιθετικό μπακ, αφού δεν ήταν λίγες οι φορές που αγωνίστηκε και ως εξτρέμ. Αυτό δείχνει ενδεχομένως και τη διάθεση που έχει ο Ντάνι Πογιάτος να χτίσει μία ομάδα που θα παίζει πολύ με τα ανεβάσματα των μπακ της. Τέτοιος είναι και ο Φακούντο Σάντσες.

Για άλλη μία φορά ο Τσάβι Ρόκα επιλέγει την ισπανική αγορά. Αυτή ξέρει, αυτήν εμπιστεύεται και ο Παναθηναϊκός έτσι κλείνει το βασικότερο κενό που είχε από τα εναπομείναντα. Ουσιαστικά με αυτή την προσθήκη ολοκληρώνεται η… ενδεκάδα. Μοναδικό ερωτηματικό το τι παίκτης θα είναι ο χαφ που θα αποκτηθεί. Σύντομα, πάντως, φαίνεται πως θα ολοκληρωθεί και η προσθήκη του μέσου, ενώ οι «πράσινοι» κινούνται ακόμη και για την απόκτηση δεύτερου δεξιού μπακ. Δεν θα αργήσει ούτε η δική του περίπτωση. Υπάρχουν stand by δύο ποδοσφαιριστές, γίνεται προσπάθεια για κάτι καλύτερο και εάν μέχρι το τέλος της εβδομάδας δεν έχει έρθει σε συμφωνία η ομάδα με τον πρώτο της στόχο, τότε θα ενεργοποιήσει μία από τις εναλλακτικές της.

Από Sportime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί