Παναθηναϊκός: Έρχεται σήμερα στην Ελλάδα και υπογράφει ο Νιασέ

Ο Σεΐκχ Νιασέ είναι ο παίκτης που έρχεται για να καλύψει τη θέση του αμυντικού μέσου, στην οποία ζητούσε ενίσχυση ο Λάζλο Μπόλονι. Το ρεπορτάζ της L’ Equipe επιβεβαιώνεται, καθώς οι πληροφορίες του «10» αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός πράγματι τα έχει βρει σε όλα με τη Λιλ και ο Σενεγαλέζος χαφ θα βρίσκεται στην Ελλάδα […]

Ο Σεΐκχ Νιασέ είναι ο παίκτης που έρχεται για να καλύψει τη θέση του αμυντικού μέσου, στην οποία ζητούσε ενίσχυση ο Λάζλο Μπόλονι.


Το ρεπορτάζ της L’ Equipe επιβεβαιώνεται, καθώς οι πληροφορίες του «10» αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός πράγματι τα έχει βρει σε όλα με τη Λιλ και ο Σενεγαλέζος χαφ θα βρίσκεται στην Ελλάδα εντός της ημέρας για να υπογράψει.

O 21 ετών αμυντικός μέσος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία της Λιλ. Και γι’ αυτό οι Γάλλοι δεν συζήτησαν καν το ενδεχόμενο να του βάλουν κάποια ρήτρα εν όψει του ερχόμενου καλοκαιριού. Οι επαφές που έχει ο Ντρεοσί στον γαλλικό σύλλογο έπεισαν τους ιθύνοντες της Λιλ να τον παραχωρήσουν δανεικό στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να αγωνιστεί έως το τέλος της περιόδου και να μη μένει άπραγος.

Φυσικά, το καλοκαίρι δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε τίποτα. Αν δηλαδή ο Σενεγαλέζος εξακολουθεί να μην είναι στα βασικά πλάνα της Λιλ και στον Παναθηναϊκό βρει τον ρόλο και τον χώρο που θέλει, δεν αποκλείεται να υπάρξει εκ νέου δανεισμός (για αγορά του από τον Παναθηναϊκό ούτε λόγος) και να παραμείνει στην Ελλάδα για μεγαλύτερο διάστημα.

Οι πληροφορίες λένε πως μέσα στις επόμενες ώρες ο Σενεγαλέζος χαφ θα φτάσει στην Ελλάδα και αναμένεται μέχρι το βράδυ να έχει υπογράψει και να ανακοινωθεί και επίσημα από τον Παναθηναϊκό, που κάνει… μεταγραφικό ντεμαράζ το τελευταίο τριήμερο.

Από to10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί