Παναθηναϊκός: Επιστροφή στο γήπεδο μετά από έντεκα μέρες

Από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, κι έπειτα, οι παίκτες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ απείχαν από κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα. Τα συνεχόμενα κρούσματα κορονοϊού είχαν βάλει άπαντες σε αυξημένη ενεργητική επιτήρηση, το γεγονός όμως πως στα διαγνωστικά τεστ που έγιναν τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου δεν βρέθηκε ούτε ένα νέο κρούσμα, έδωσε τη […]

Από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου, κι έπειτα, οι παίκτες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ απείχαν από κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα. Τα συνεχόμενα κρούσματα κορονοϊού είχαν βάλει άπαντες σε αυξημένη ενεργητική επιτήρηση, το γεγονός όμως πως στα διαγνωστικά τεστ που έγιναν τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου δεν βρέθηκε ούτε ένα νέο κρούσμα, έδωσε τη δυνατότητα για επιστροφή στο γήπεδο.

Για τους υγιείς φυσικά, οι οποίοι την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου ξαναπάτησαν το παρκέ του ΟΑΚΑ, για να κάνουν ατομική προπόνηση.

Θυμίζουμε πως συνολικά έντεκα μέλη του τριφυλλιού παραμένουν σε καραντίνα λόγω κορονοϊού, με τα οκτώ εξ αυτών να είναι αθλητές. Έτσι, αναβλήθηκαν οι αγώνες αυτής της εβδομάδας με Ζενίτ (17/2) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (19/2).

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση του τριφυλλιού είναι την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου στη Mercedes Benz Arena, με αντίπαλο την Άλμπα.

sport24, Photo Credits: Eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί