Παναθηναϊκός: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Εμμανουηλίδης

Στην Ελλάδα βρίσκεται από χθες το βράδυ ο νεαρός Έλληνας εξτρέμ, Δημήτρης Εμμανουηλίδης, μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του στην ολλανδική Φορτούνα Σιτάρντ. Ο Εμμανουηλίδης μετακόμισε στην Ολλανδία τον περασμένο γενάρη, όταν ο Παναθηναϊκός συμφώνησε στον εξάμηνο δανεισμό του 21χρονου στη Φορτούνα Σιτάρντ, η οποία ωστόσο ζήτησε να αλλάξουν οι όροι πληρωμής της ρήτρας των […]

Στην Ελλάδα βρίσκεται από χθες το βράδυ ο νεαρός Έλληνας εξτρέμ, Δημήτρης Εμμανουηλίδης, μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του στην ολλανδική Φορτούνα Σιτάρντ.


Ο Εμμανουηλίδης μετακόμισε στην Ολλανδία τον περασμένο γενάρη, όταν ο Παναθηναϊκός συμφώνησε στον εξάμηνο δανεισμό του 21χρονου στη Φορτούνα Σιτάρντ, η οποία ωστόσο ζήτησε να αλλάξουν οι όροι πληρωμής της ρήτρας των 500.000 ευρώ και να δοθούν τα χρήματα σε βάθος τριετίας, κάτι που αρνήθηκαν οι «πράσινοι».

Έτσι ο Εμμανουηλίδης επέστρεψε στην Ελλάδα και εάν δεν προκύψει κάτι μέχρι τις 15 Ιουνίου, τότε ο 21χρονος ακραίος επιθετικός θα ξεκινήσει την προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα του Παναθηναϊκού.

to10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί