Παναθηναϊκός: «Έκλεισε» τον Μάνγκουσον, «πετάει» για Αυστρία

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Χορντούρ Μάγκνουσον! Το «τριφύλλι» κινήθηκε γρήγορα και κατάφερε να «καλύψει» έγκαιρα το κενό που άφησε στα μετόπισθεν ο Φραν Βέλεθ ο οποίος αποχώρησε για την Αλ Φατέχ του Γιώργου Δώνη. Οι «πράσινοι» έχουν ήδη φτάσει σε οριστική συμφωνία με τον Ισλανδό στόπερ ο οποίος έμεινε ελεύθερος από […]

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Χορντούρ Μάγκνουσον! Το «τριφύλλι» κινήθηκε γρήγορα και κατάφερε να «καλύψει» έγκαιρα το κενό που άφησε στα μετόπισθεν ο Φραν Βέλεθ ο οποίος αποχώρησε για την Αλ Φατέχ του Γιώργου Δώνη.

Οι «πράσινοι» έχουν ήδη φτάσει σε οριστική συμφωνία με τον Ισλανδό στόπερ ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο διεθνής Ισλανδός κεντρικός αμυντικός έχει όλα τα χαρακτηριστικά που έψαχνε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και έτσι αναμένεται να μπει άμεσα στα πλάνα του Σέρβου τεχνικού.


Αυτή τη στιγμή, ο Μάνγκουσον βρίσκεται ήδη στο αεροπλάνο και «πετάει» με προορισμό το Βαλχζε της Αυστρίας για να ενσωματωθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού και να ακολουθήσει το υπόλοιπο της προετοιμασίας, εν όψει και των προκριματικών του Europa Conference League.

ΤΟ10 photo eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί