Παναθηναϊκός: Εικόνα καταστροφής στη Λεωφόρο- Κατέρρευσε το σκέπαστρο πάνω από τα VIP (ΦΩΤΟ)

Σοβαρή ζημιά προκάλεσε στο γήπεδο του Παναθηναϊκού η κακοκαιρία Ελπίς.

Το σκέπαστρο που βρίσκεται πάνω απ’ τη θύρα των VIP του Απ. Νικολαΐδης, που βρίσκεται απ’ την πλευρά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, κατέρρευσε υπό το βάρος του χιονιού.

Ήδη οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έκαναν τον πρώτο έλεγχο στο γήπεδο, που έδειξε ότι η ζημιά στο στέγαστρο είναι μεγάλη. Παράλληλα, όμως στο υπόλοιπο γήπεδο δεν εντοπίστηκαν άλλα προβλήματα. Το πρωί της Τετάρτης 26 Ιανουαρίου κλιμάκιο θα επιθεωρήσει το σημείο και θα προβεί σε λεπτομερή εκτίμηση της ζημιάς, όπως και το χρόνο αποκατάστασης. Άμεσα θα ξεκινήσουν οι απαιτούμενες εργασίες καθώς στόχος της ΠΑΕ είναι να πραγματοποιηθεί εκεί το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, ακόμη κι αν χρειαστεί να παραμείνουν κλειστές οι εν λόγω θύρες. Άλλωστε, λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό παραμένει σε ισχύ το μέτρο των 1.000 οπαδών ανά γήπεδο. Ως εκ τούτου, οι φίλαθλοι που έχουν εισιτήρια στις συγκεκριμένες θύρες θα μεταφερθούν σε άλλα σημεία του γηπέδου.

intime

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ


H σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει τα εξής: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο φίλαθλο κοινό ενημερώνει ότι τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την Αττική, προκάλεσαν το βράδυ της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου φθορά στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης». Πιο συγκεκριμένα το στέγαστρο που καλύπτει τις θύρες 2, 3Α, 3Β, 5 υποχώρησε προς τις κερκίδες. Από τον πρώτο έλεγχο που έγινε, στο υπόλοιπο γήπεδο δεν έχει γίνει καμία απολύτως ζημιά και θα κληθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες να το πιστοποιήσουν.

ethnos/ photo intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί