Παναθηναϊκός: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 20 εκατομμυρίων ευρώ

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και, όπως ήταν αναμενόμενο ορίστηκε νέα Γενική Συνέλευση για τις 6 Ιουλίου, με κύριο θέμα της την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της «πράσινης» ΠΑΕ μέχρι του ποσού των 20 εκατομμυρίων ευρώ. Επί της ουσίας, ανοίγει ο δρόμος για τον Παϊρότζ Πιεγκμπονσάντ, προκειμένου ο Ταϊλανδός επενδυτής να γίνει αυτός το «αφεντικό» του Παναθηναϊκού.

 

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«To ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που συνεδρίασε σήμερα εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου του μεγαλύτερου παράγοντα του Ελληνικού αθλητισμού.

Επίσης αποφάσισε:

Tην σύγκλιση έκτακτης γενικής συνέλευσης της ΠΑΕ στις 6 Ιουλίου και ώρα 14.00 με θέματα:
A. Aύξηση μετοχικού κεφαλαίου μέχρι 20εκ.ευρώ
Β. Εκλογή νέου Διοικητικού συμβουλίου
Γ. Έγκριση συμβάσεων

Επίσης, πιστοποιήθηκε η μερική καταβολή της τρέχουσας αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου για ποσό 1.858.611 ευρώ, το οποίο καλύφθηκε από τον μέτοχο Ιωάννη Αλαφούζο.

Αντικαταστάθηκε ως εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στο ΔΣ ο Νίκος Πλυτάς από τον Παναγιώτη Μπόμη, τον οποίο το ΔΣ καλωσορίζει στον Παναθηναϊκό.

Ορίστηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Βασίλης Κωνσταντίνου ως εκπρόσωπος της ΠΑΕ στην επικείμενη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ».

Σχετικά άρθρα:

loading...
Close Menu