Παίζει την Τετάρτη ο Φορτούνης

Στην τελική ευθεία μπαίνει η επιστροφή του Κώστα Φορτούνη στους αγωνιστικούς χώρους, ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του Ολυμπιακού το καλοκαίρι. Μετά από 7 μήνες και 23 μέρες, ο διεθνής άσος και αρχηγός των «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζεται να δώσει το πρώτο του επίσημο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, ο Φορτούνης αναμένεται […]

Στην τελική ευθεία μπαίνει η επιστροφή του Κώστα Φορτούνη στους αγωνιστικούς χώρους, ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του Ολυμπιακού το καλοκαίρι.


Μετά από 7 μήνες και 23 μέρες, ο διεθνής άσος και αρχηγός των «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζεται να δώσει το πρώτο του επίσημο παιχνίδι.


Συγκεκριμένα, ο Φορτούνης αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής (για 15 με 20 λεπτά) στην προσεχή αναμέτρηση του Ολυμπιακού Β’ με τα Τρίκαλα για την Super League 2.


Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός πρέπει σταδιακά να αρχίσει να ανεβάζει στροφές και να επανέλθει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης, έπειτα από σχετική κουβέντα που έκαναν ο Πέντρο Μαρτίνς με τον Αριέλ Ιμπαγάσα.


Ο ποδοσφαιριστής προπονείται εδώ και 20 μέρες με την υπόλοιπη ομάδα, όμως το πρόγραμμα που έχουν καταρτίσει οι γυμναστές σε επαφή με τους γιατρούς προβλέπει την σταδιακή επάνοδό του!

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί