Παίρνει σέντερ φόρ ο Ολυμπιακός

Η απόφαση ελήφθη. Ο Ολυμπιακός προχωρά στην προσθήκη επιθετικού. Το συντομότερο δυνατό. Οι πληροφορίες είναι συγκεκριμένες και αναφέρουν ότι οι Ερυθρόλευκοι ήδη κινούνται στο μεταγραφικό παζάρι για να καλύψουν το κενό που δημιούργησε η απουσία του Αχμέντ Χασάν. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να παίρνει τη συγκεκριμένη απόφαση και να έχει τους λόγους του. Ο Μαρτίνς […]

Η απόφαση ελήφθη. Ο Ολυμπιακός προχωρά στην προσθήκη επιθετικού. Το συντομότερο δυνατό. Οι πληροφορίες είναι συγκεκριμένες και αναφέρουν ότι οι Ερυθρόλευκοι ήδη κινούνται στο μεταγραφικό παζάρι για να καλύψουν το κενό που δημιούργησε η απουσία του Αχμέντ Χασάν. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να παίρνει τη συγκεκριμένη απόφαση και να έχει τους λόγους του.


Ο Μαρτίνς θα ήθελε να περιμένει τον Χασάν. Και θα το κάνει. Αλλά είναι ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να υπολογίζει τον Αιγύπτιου έως τα τέλη Φεβρουαρίου, λόγω των επιπλοκών που προκάλεσε στην υγεία του ο κορωνοϊός. Η κατάστασή του είναι ολοένα και καλύτερη, αλλά ακόμη και σήμερα εάν ξεκινούσε προπονήσεις, θα ήθελε τουλάχιστον έναν μήνα, πολύ προσεκτικής προσαρμογής και προπονήσεων, για να μπορέσει να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο. Καθώς από τις 17 Νοεμβρίου και το παιχνίδι της Εθνικής Αιγύπτου με το Τόγκο, δεν έχει κάνει καμία άσκηση με ένταση, πέρα από λίγο ποδήλατο στο γυμναστήριο. Απαγορεύεται ρητά από τους γιατρούς.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, κινείται για να καλύψει το κενό του. Καθώς από τις 3 Μαρτίου και το παιχνίδι με την ΑΕΚ, έως την 1η Μαρτίου και το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο, ο Ολυμπιακός θα παίξει όλους τους στόχους του: 18 παιχνίδια σε 58 ημέρες, που δεν μπορούν να βγουν μόνο με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Και από τη στιγμή που ο Μαρτίνς δεν θεωρεί ότι ο Κάιπερς μπορεί να καλύψει τη θέση του εν δυνάμει βασικού σέντερ φορ και να κάνει τα… ρεπό του Μαροκινού, η απόκτηση φορ είναι επιβεβλημένη.

Μάλιστα, ο Μαρτίνς είναι σαφής όταν αναφέρει ότι θέλει έναν ποδοσφαιριστή που να ταιριάζει στα χαρακτηριστικά του Χασάν. Θέλει, δηλαδή, έναν επιθετικό ψηλό, με ικανότητα στον «αέρα», αλλά και κινητικό. Να μπορεί να βγαίνει από την περιοχή και να βοηθάει στην πίεση των Πειραιωτών. Ένα «πακέτο» που δεν είναι το πιο εύκολο να βρεις, ειδικά στη μεταγραφική αγορά του Ιανουαρίου. Αλλά ο Ολυμπιακός είναι αλήθεια ότι έχει ήδη μια σειρά από λύσεις στα χέρια του.

Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ, Ο ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

Ο Κώστας Μήτρογλου δεν έχει κρύψει ποτέ την επιθυμία του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Ο Ελληνας επιθετικός, στα 32 του, πλέον, δεν θέλει να συνεχίσει στη Μαρσέιγ και να παραμείνει ανενεργός έως το τέλος της σεζόν. Και για αυτόν τον λόγο οι συζητήσεις με τη γαλλική ομάδα, για να λύσει το συμβόλαιό του, συνεχίζονται. Και θα συνεχιστούν για λίγο καιρό ακόμη, με την ελπίδα ότι θα ολοκληρωθούν σύντομα, με τις δύο πλευρές να χωρίζουν, ίσως και πριν βγει το 2020. Αλλά ο «Μήτρο» είναι ανενεργός ποδοσφαιρικά εδώ και σχεδόν έναν χρόνο. Και για αυτόν τον λόγο ο υπάρχει σκεπτικισμός από τον Μαρτίνς.

Ο Ευθύμης Κουλούρης είναι μια περίπτωση που έχει φέρει στην επικαιρότητα to10.gr και η οποία επίσης είναι στη λίστα του Ολυμπιακού. Ο 24χρονος φορ μπορεί να αποκτηθεί εύκολα από την Τουλουζ, ξέρει το πρωτάθλημα, έχει στοιχεία που ταιριάζουν στο προφίλ του επιθετικού που θέλει ο Μαρτίνς, είναι Ελληνας, σε καλή ηλικία και η περίπτωσή του είναι στο κάδρο. Αν και αναζητείται κάτι καλύτερο.

Από εκεί και πέρα, η περίπτωση επιστροφής του Γκερέρο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, καθώς ο Μαρτίνς δεν θεωρεί ότι ο Ισπανός μπορεί να δώσεις τις λύσεις που θέλει. Από την άλλη, η περίπτωση του Αραούχο ήταν και παραμένει στο τραπέζι, παρότι δεν έχει τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Μαρτίνς, αλλά είναι καλός σκόρερ και αυτό είναι σημαντικό. Σε ό,τι έχει να κάνει, δε, με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, είναι ένας σέντερ φορ που στον Ολυμπιακό τον γνωρίζουν πολύ καλά, ξέρουν ότι έχει σπουδαία ικανότητα στο σκοράρισμα, αλλά μένει να φανεί εάν η περίπτωσή του είναι εφικτή σε οικονομικό επίπεδο, αλλά και εάν ο Μαρτίνς θέλει έναν επιθετικό που δεν λατρεύει κιόλας να κινείται και να συμμετέχει στο παιχνίδι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στον Ολυμπιακό δεν θα καθυστερήσουν να αποφασίσουν για τις προτεραιότητες. Μάλιστα, δεν αποκλείεται αυτό να γίνει ακόμη και σήμερα, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μαρτίνς θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση, για να μπουν τα θέματα σε μια σειρά και να ιεραρχηθούν τα ονόματα της λίστας.

ΠΗΓΗ: to10.gr

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί