Παίρνει Ρότα η ΑΕΚ!

Η μεταγραφική περίοδος τελείωσε, αλλά η ενίσχυση της ΑΕΚ συνεχίζεται. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, η «Ένωση» προχωρά στην πρώτη της κίνηση από την αγορά των ελεύθερων με την απόκτηση του Λάζαρου Ρότα.Εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι έλυσε το συμβόλαιό του με τη Φορτούνα Σιτάρντ εξαιτίας της επιθυμίας να […]

Η μεταγραφική περίοδος τελείωσε, αλλά η ενίσχυση της ΑΕΚ συνεχίζεται. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, η «Ένωση» προχωρά στην πρώτη της κίνηση από την αγορά των ελεύθερων με την απόκτηση του Λάζαρου Ρότα.
Εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι έλυσε το συμβόλαιό του με τη Φορτούνα Σιτάρντ εξαιτίας της επιθυμίας να γυρίσει στην Ελλάδα, οι «κιτρινόμαυροι» συμφώνησαν με τον 24χρονο δεξιό μπακ, που πρόσφατα είχε χριστεί και διεθνής από τον Τζον Φαν’ τ Σιπ.
Ο νεαρός άσος (που ξεκίνησε την καριέρα του στη χώρα μας με τη φανέλα του Ηρακλή) θα υπογράψει συμβόλαιο τριών ή τεσσάρων χρόνων και θ’ αποτελέσει μια ακόμα λύση για το δεξί άκρο της άμυνας, πέρα από τους Μισελέν και Μπακάκη.
Εξάλλου είχε θέση βασικού στη Φορτούνα, όπου ξεκίνησε στην ενδεκάδα των δυο πρώτων αγωνιστικών της Eredivisie, ενώ κατέγραψε συνολικά 33 συμμετοχές από τον Γενάρη του 2020 που φόρεσε τη φανέλα της.
Αυτή η παρουσία του, δε, ήταν ο λόγος που κλήθηκε στην Εθνική για τα παιχνίδια του Nations League με Σλοβενία και Κόσοβο, κάνοντας το επίσημο ντεμπούτο του στο ματς με τη Μολδαβία και αγωνιζόμενος επίσης στο φιλικό με την Κύπρο.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί