«Παγοθραυστικό» στο Καζάν ο Ολυμπιακός – Υπέταξε και την Ούνικς

Back to back εκτός έδρας νίκη για τον Ολυμπιακό! Μετά το μεγάλο «διπλό» στο Μιλάνο, οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν και από το Καζάν, επικρατώντας 87-84 της Ούνιξ στην παράταση! Μάλιστα, οι Πειραιώτες κρατούσαν και την τύχη στα χέρια τους στην κανονική διάρκεια, αλλά ο Τζεκίρι ισοφάρισε σε 77-77 στα 12,7’’ πριν τη λήξη, ενώ οι Σλούκας και Ντόρσεϊ δεν κατάφεραν να σκοράρουν στο […]

Back to back εκτός έδρας νίκη για τον Ολυμπιακό!

Μετά το μεγάλο «διπλό» στο Μιλάνο, οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν και από το Καζάν, επικρατώντας 87-84 της Ούνιξ στην παράταση!

Μάλιστα, οι Πειραιώτες κρατούσαν και την τύχη στα χέρια τους στην κανονική διάρκεια, αλλά ο Τζεκίρι ισοφάρισε σε 77-77 στα 12,7’’ πριν τη λήξη, ενώ οι Σλούκας και Ντόρσεϊ δεν κατάφεραν να σκοράρουν στο τέλος.

Τρομερή εμφάνιση από τον Βεζένκοφ με 22 πόντους, με τον Σλούκα να είχε 12π. και 8 ασίστ, ενώ από 10π. είχαν οι Φαλ και Λαρεντζάκη, με τον δεύτερο να ήταν εξαιρετικός στο έξτρα πεντάλεπτο.

Από τη ρωσική ομάδα, πρώτοι σκόρερ ήταν οι Λ. Μπράουν και Κάνααν με 21π. και 20π. αντίστοιχα, με τον Χεζόνια να μένει στους 11π. με 3/14 σουτ, αλλά και να είχε και το άστοχο τρίποντο στην εκπνοή της παράτασης.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί