ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Περιθωριακά και κατάπτυστα πανό δεν έχουν πια θέση στον ΠΑΟΚ»

Ξεκάθαρη θέση και ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ για το κατάπτυστο πανό που αναρτήθηκε στα κάγκελα του γηπέδου της Τούμπας στο χθεσινό παιχνίδι με τη Μίντιλαντ.

Στον ΠΑΟΚ, είναι αλήθεια, δεν μπορούν να χαρούν μεγάλες βραδιές όπως η χτεσινή με την πρόκριση στους «16» του Europa Conference League.

Πάντα θα υπάρχει κάτι που θα χαλάει το κλίμα, θα αποπροσανατολίζει την κουβέντα και θα ρίχνει τα φώτα κάπου αλλού.

Στο χτεσινό παιχνίδι κάποιοι λίγοι ανεγκέφαλοι οπαδοί του «Δικεφάλου» αποφάσισαν πως έπρεπε να ανεβάσουν στα κάγκελα του γηπέδου ένα πανό υπέρ των 12 συλληφθέντων για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Ένα κατάπτυστο πανό, που δεν τιμά κανέναν, ένα πανό-ντροπή για την 96χρονη ιστορία του ΠΑΟΚ, ένα πανό με τρεις λέξεις που προκάλεσε την αντίδραση των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων οι οποίοι ήταν στο γήπεδο και αποδοκίμαζαν, αλλά και πολλών άλλων που απλά είδαν την ιστορική αναμέτρηση από την τηλεόραση και ντράπηκαν για την εικόνα.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε θέση για το συγκεκριμένο πανό και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα σ’ αυτούς τους λίγους που επιμένουν να χαλάνε την εικόνα του συλλόγου.

«Ρητά και κατηγορηματικά εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας από το γεγονός ότι κάποιοι επιμένουν να θεωρούν τους εαυτούς τους μεγαλύτερους από τον ίδιο τον ΠΑΟΚ.

Περιθωριακά και κατάπτυστα πανό και αυτοκαταστροφικές αντιδράσεις στον ΠΑΟΚ των τίτλων και των σπουδαίων βραδιών σαν το χθεσινό δεν έχουν πια θέση.

Κάποιοι δυσκολεύονται να το αντιληφθούν, αλλά ο ΠΑΟΚ τσιφλίκι της τσάμπα μαγκιάς έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Το οφείλουμε στα εκατομμύρια φιλάθλων μας που ντρέπονται για τις πράξεις μιας χούφτας ανθρώπων», αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

THESSTODAY

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί