ΠΑΕ Παναθηναϊκός: “Ένα ακόμα βήμα προς υλοποίηση του πρότζεκτ για Βοτανικό”

Λίγη ώρα μετά από την ανακοίνωση από πλευράς Ερασιτέχνη, ήταν η σειρά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να γνωστοποιήσει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της πως έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη αναφορικά με το σχέδιο δημιουργίας εγκαταστάσεων στον Βοτανικό, που θα λειτουργήσουν ως Παναθηναϊκή Πολιτεία για να στεγάσουν τα τμήματα των πρασίνων. Οι διοικούντες την […]

Λίγη ώρα μετά από την ανακοίνωση από πλευράς Ερασιτέχνη, ήταν η σειρά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να γνωστοποιήσει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της πως έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη αναφορικά με το σχέδιο δημιουργίας εγκαταστάσεων στον Βοτανικό, που θα λειτουργήσουν ως Παναθηναϊκή Πολιτεία για να στεγάσουν τα τμήματα των πρασίνων.

Οι διοικούντες την πράσινη ΠΑΕ δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους για την επίτευξη συμφωνίας, υποστηρίζοντας πως μέσα από αυτήν γίνεται ένα ακόμα βήμα προς την ολοκλήρωση ενός πρότζεκτ που θα συμβάλει στη γιγάντωση του συλλόγου.

“Ένα ακόμα βήμα προς την υλοποίηση του πρότζεκτ των εγκαταστάσεων στον Βοτανικό. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίτευξη συμφωνίας με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, σχετικά με την κατασκευή σύγχρονων γηπεδικών εγκαταστάσεων στην περιοχή του Βοτανικού.

Ένα έργο ζωής για τον Παναθηναϊκό, το οποίο θα συμβάλλει τα μέγιστα για τη γιγάντωση του κορυφαίου και πολυνίκη ελληνικού αθλητικού συλλόγου”, αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση του τριφυλλιού.

sport24

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί