Ουαντού: «Πολυτέλεια για την Ελλάδα ο Εμβιλά»

Ημέρα… Γιαν Εμβιλά είναι η σημερινή για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Γάλλος μέσος αναμένεται στην Αθήνα το μεσημέρι (13:30) για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο. Για τον 30χρονο άσο μίλησε στο «ΦΩΣ» με τα καλύτερα λόγια ο Αμπντεσλάμ Ουαντού. Ο Μαροκινός παλαίμαχος αμυντικός, που το 2006 πέρασε από τον Ολυμπιακό, […]

Ημέρα… Γιαν Εμβιλά είναι η σημερινή για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Γάλλος μέσος αναμένεται στην Αθήνα το μεσημέρι (13:30) για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο. Για τον 30χρονο άσο μίλησε στο «ΦΩΣ» με τα καλύτερα λόγια ο Αμπντεσλάμ Ουαντού. Ο Μαροκινός παλαίμαχος αμυντικός, που το 2006 πέρασε από τον Ολυμπιακό, τον γνωρίζει καλά από το γαλλικό πρωτάθλημα.

«Είναι παίκτης πολύ υψηλής ποιότητας, που αποτελεί πολυτέλεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν δεν αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών, θα δείτε έναν χαφ που δεν βλέπετε συχνά στη χώρα σας. Η κλασική του θέση είναι αμυντικός χαφ, αλλά δεν φημίζεται μόνο για τα πολύ καλά ανασταλτικά του χαρακτηριστικά. Μπορεί να πάρει την μπάλα από την άμυνα και να φτιάξει παιχνίδι. Το παν είναι ο σύλλογος και ο κόσμος να τον αγαπήσουν και να τον εμπιστευτούν. Αν νιώσει αγάπη, θα βλέπετε έναν Εμβιλά που θα ξεπερνά τον εαυτό του», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ουαντού.

Από SportFm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί