Το πρωτάθλημα της σκοτσέζικης Premier League διακόπηκε οριστικά λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, με τη διοργανώτρια αρχή να απονέμει τον τίτλο του πρωταθλητή στη Σέλτικ και οι περισσότερες ομάδες σχεδιάζουν την επόμενη χρονιά.
Μία από αυτές είναι και η Λίβινγκστον, η οποία επιτρέπει στους οπαδούς της να αποφασίσουν για το μέλλον του τερματοφύλακα της ομάδας μέσω δημοσκόπησης στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο Τwitter.
Οι φίλαθλοι της σκωτσέζικης ομάδας θα αποφασίσουν το μέλλον ενός από τους παλαιότερους παίκτες. Έτσι είναι στα χέρια των κοινωνικών μέσων δικτύωσης η παραμονή ή όχι του 37χρονου τερματοφύλακα Γκάρι Μάλεϊ.
Το συμβόλαιο του πορτιέρο λήγει τον επόμενο μήνα και η Λίβινγκστον έγραψε στα social media: «Μένει ή φεύγει; Εσύ αποφασίζεις».
Απ’ ό,τι δείχνουν τα αποτελέσματα μέχρι τώρα, μάλλον θα μείνει και τη νέα σεζόν…
📋| Quite possibly a football first but we’re giving you the chance to decide on the future of goalkeeper @Maley1Gary.
— Livingston Football Club (@LiviFCOfficial) May 25, 2020
With his contract expiring next month, we’re leaving it in the hands of the fans as to whether or not we offer “Stretch” an extension.
Stay or go – you decide!
(Sputniknews – φωτο:pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Επιβεβαίωσε και το Πεντάγωνο! Νέα περίοδος δείχνει να ξεκινά μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ
- Η μπλε πεταλούδα Atlas με τα 229 χρωμοσώματα ανοίγει νέους δρόμους στην κατανόηση της εξέλιξης
- Αυτά τα μέτρα ανέφερε το ΥΠΑΑΤ για τον περιορισμό της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
- Tο Taste Atlas τίμησε ξανά την Ελλάδα: Τα δύο παραδοσιακά γλυκά με τυρί στα καλύτερα του κόσμου
- Η Gen Z δίνει πνοή στα vintage και second hand καταστήματα – Η “γρήγορη μόδα” ήρθε και στην Ελλάδα
- «Θέλουμε να αποφύγουμε το lockdown»! Ανησυχία για την κτηνοτροφία και την γεωργία στην Ελλάδα
- Bασίλισσα Καμίλα: Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί – Ελπίζει να αναρρώσει για την επίσκεψη Τραμπ
- Γκουτέρες: «Παρακολουθούμε τη συστηματική καταστροφή της πόλης της Γάζας»
- Νέες απόκοσμες εικόνες από το Κάλλιο – Αναδύθηκε το βυθισμένο χωριό στη λίμνη Μόρνου
- Ισραήλ: Αναχαιτίστηκε πύραυλος που εκτόξευσαν οι Χούθι της Υεμένης