Οριστικό: Στον πάγκο της Εθνικής ο Πογέτ, υπέγραψε ως το 2023!

Εποχή Γκουστάβο Πογέτ κι επίσημα στον πάγκο της Εθνικής. Ο Ουρουγουανός τεχνικός υπέγραψε το πρωί της Παρασκευής συμβόλαιο συνεργασίας με την ΕΠΟ μέχρι το 2023 και ακολούθησε η ανακοίνωση. O κ. Γουστάβο Πογέτ είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Εθνικής Ομάδας Ανδρών. Ο Ουρουγουανός προπονητής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έως το τέλος του 2023 […]

Εποχή Γκουστάβο Πογέτ κι επίσημα στον πάγκο της Εθνικής. Ο Ουρουγουανός τεχνικός υπέγραψε το πρωί της Παρασκευής συμβόλαιο συνεργασίας με την ΕΠΟ μέχρι το 2023 και ακολούθησε η ανακοίνωση.

O κ. Γουστάβο Πογέτ είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Εθνικής Ομάδας Ανδρών. Ο Ουρουγουανός προπονητής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έως το τέλος του 2023 με πρόβλεψη ανανέωσης έως το EURO 2024.

Ο 54χρονος προπονητής βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης στην Αθήνα, ενώ την Τετάρτη παρακολούθησε μαζί με τον Τάκη Φύσσα τον αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Το συμβόλαιο του πρώην τεχνικού της ΑΕΚ θα είναι σχεδόν αντίστοιχο με αυτό του Τζον Φαν’ τ Σχιπ. Θα λαμβάνει δηλαδή συνολικά μαζί με το επιτελείο του ένα ποσό που αγγίζει τις 650.000 ευρώ ετησίως.

Πέραν της ΑΕΚ, με την οποία σε 28 αγώνες είχε 18 νίκες, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες, είχε δουλέψει στις αγγλικές Μπράιτον και Σάντερλαντ, την ισπανική Μπέτις, την κινεζική Σανγκάη Σενούα και τη γαλλική Μπορντό.

Ο Πογέτ θα καθοδηγήσει την Εθνική μας ομάδα στο UEFA Nation League αλλά και τα προκριματικά του Euro τα οποία ξεκινούν τον Μάρτιο 2023 και ολοκληρώνονται τον Νοέμβριο 2023. Οι πρώτες του παραστάσεις από τον ελληνικό πάγκο θα γίνουν σε δύο φιλικά στα τέλη Μαρτίου. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημαθα αντιμετωπίσει τη Ρουμανία στο Βουκουρέστι και στο «Steaua Stadium» την Παρασκευή 25 Μαρτίου, ενώ τρεις ημέρες αργότερα θα στην Ποντργκόριτσα εκεί όπου θα φιλοξενηθεί στο «City Stadium» από την εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί