Η μεγάλη επιστροφή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι γεγονός! Ο Άρης συμφώνησε με τον Ερυθρό Αστέρα για τη μεταγραφή του Ματέο Γκαρσία και ο ποδοσφαιριστής θα φορέσει και πάλι τα κιτρινόμαυρα!
Η συμφωνία των δύο ομάδων θα ολοκληρωθεί τυπικά την Πέμπτη, με την άφιξη του 24χρονου Αργεντινού εξτρέμ στη Θεσσαλονίκη. Ο Ματέο θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και έπειτα θα υπογράψει το συμβόλαιο του.
Το οποίο θα έχει διάρκεια τεσσάρων ετών και θα αποφέρει στον Ματέο Γκαρσία 450.000 ευρώ ετησίως. Παρών στις υπογραφές θα είναι και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος επίσης θα μεταβεί στη συμπρωτεύουσα την Πέμπτη.
Με την ευκαιρία του ταξιδιού του, ο Καρυπίδης θα συναντηθεί με τον προπονητή Άκη Μάντζιο και θα συζητήσουν για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ. Ήδη, αποτελεί ειλημμένη απόφαση η απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού (ακραίου, κατά προτίμηση) και ενός στόπερ.
Από to10
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κ. Χατζηδάκης: Απευθείας στην τσέπη του καταναλωτή οι μειώσεις στα καύσιμα
- Η Σελίν Ντιόν προγραμματίζει εμφανίσεις στη Γαλλία
- Θεσσαλονίκη: Ποινές κάθειρξης 12,5 ετών σε αρχιμανδρίτη και πρώην ιερέα – Απέσπασαν άνω του 1,5 εκατ. ευρώ από πιστούς
- Κανονικά στους δρόμους της Θεσσαλονίκης τα ταξί την Τρίτη
- Θεσσαλονίκη: Κλειστή η περιφερειακή οδός στο ένα ρεύμα, στο ύψος του ΓΝΘ «Παπαγεωργίου» το βράδυ της Πέμπτης
- Αυτοκίνητο σχεδόν «μπούκαρε» σε καφετέρια στο κέντρο της Αθήνας (photo)
- Τραμπ βλέπει “μια ευκαιρία για συμφωνία με το Ιράν”, σύμφωνα με τον Νετανιάχου
- Άλλες 2 κτηνοτροφικές μονάδες στη Λέσβο με ζώα με αφθώδη πυρετό επιβεβαιώθηκαν σήμερα εργαστηριακά
- Ο Πούτιν βλέπει τι γίνεται στον κόσμο και τοποθετήθηκε
- Βρετανία: Αφέθηκε ελεύθερος ο Ιρανός που φέρεται να επιχείρησε να μπει σε βάση πυρηνικών υποβρυχίων









