Η μεγάλη επιστροφή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι γεγονός! Ο Άρης συμφώνησε με τον Ερυθρό Αστέρα για τη μεταγραφή του Ματέο Γκαρσία και ο ποδοσφαιριστής θα φορέσει και πάλι τα κιτρινόμαυρα!
Η συμφωνία των δύο ομάδων θα ολοκληρωθεί τυπικά την Πέμπτη, με την άφιξη του 24χρονου Αργεντινού εξτρέμ στη Θεσσαλονίκη. Ο Ματέο θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και έπειτα θα υπογράψει το συμβόλαιο του.
Το οποίο θα έχει διάρκεια τεσσάρων ετών και θα αποφέρει στον Ματέο Γκαρσία 450.000 ευρώ ετησίως. Παρών στις υπογραφές θα είναι και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος επίσης θα μεταβεί στη συμπρωτεύουσα την Πέμπτη.
Με την ευκαιρία του ταξιδιού του, ο Καρυπίδης θα συναντηθεί με τον προπονητή Άκη Μάντζιο και θα συζητήσουν για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ. Ήδη, αποτελεί ειλημμένη απόφαση η απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού (ακραίου, κατά προτίμηση) και ενός στόπερ.
Από to10
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τραγωδία στον ΗΣΑΠ: Νεκρός ανασύρθηκε ο άνδρας που έπεσε στις ράγες στα Κάτω Πατήσια
- Θεσσαλονίκη: Καλάντα από … ρομπότ στην παιδοχειρουργική κλινική του Γ. Γεννηματάς
- Παραμονή Χριστουγέννων με «Νύχτα των Ευχών» στην πλατεία Κοτζιά
- Εκεί στα κράτη του Βορρά κινδυνεύει να συμβεί κάτι πολύ άσχημο
- Σοκ στην Ιταλία: Μέλη συμμορίας ανάγκασαν 15χρονο να γδυθεί και να κάνει ανάληψη από ΑΤΜ
- Υπόθεση Πελικό και στη Βρετανία: 49χρονος νάρκωνε και βίαζε επί χρόνια τη σύζυγό του, μαζί με πέντε συνεργούς
- Το μήνυμα του Νετανιάχου μετά την τριμερή συνάντηση Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
- Σε λειτουργία από την Τρίτη η ψηφιακή εφαρμογή του ΟΠΕΚΕΠΕ για αγροτεμάχια χωρίς ΚΑΕΚ
- Πέθανε ο Chris Rea σε ηλικία 74 ετών – Ήταν ο τραγουδιστής του «Driving Home for Christmas» (upd)
- Κ. Μητσοτάκης: Τι δήλωσε μετά την τριμερή συνάντηση Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ









