Οριστικό: Στη Ρόμα ο Ρούι Πατρίτσιο με 10.000.000 € – Στην τελική ευθεία του Σα στην Γουλβς

Το σίριαλ έληξε.

Ο Ρούι Πατρίτσιο πρέπει να θεωρείται ήδη ποδοσφαιριστής της Ρόμα. Μετά από αρκετές ημέρες διαπραγματεύσεων, η ιταλική ομάδα και η Γουλβς βρήκαν σημείο επαφής και ο τερματοφύλακας της Εθνικής Πορτογαλίας θα συνεχίσει την καριέρα του στο Ολίμπικο, υπογράφοντας συμβόλαιο 4 χρόνων!


Η τελική επαφή μεταξύ των δύο ομάδων και του Ζόρζε Μέντες έγινε το πρωί της Πέμπτης, οπότε και υπήρξε η οριστικοποίηση της συμφωνίας. Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές από την Ιταλία, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο θα καρπωθεί ένα ποσό που ξεπερνάει τα 10.000.000 €. Με τους Αγγλους να παίρνουν τα χρήματα που ήθελαν για τον βασικό τους γκολκίπερ, τον οποίο προ τριετίας τον αγόρασαν με 18 εκατ. ευρώ και τη Ρόμα να κερδίζει… χρόνο στην αποπληρωμή.

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται ίσως και την Παρασκευή. Με τις εξελίξεις, να επηρεάζουν άμεσα και τον Ολυμπιακό. Με τον Ζοσέ Σα να αποτελεί τον βασικό στόχο της Γουλβς. Και με τις συζητήσεις να έχουν προχωρήσει σε τέτοιο επίπεδο, που πλέον θεωρείται θέμα χρόνου να υπάρξουν εξελίξεις.

Οι Αγγλοι, μέσω του Ζόρζε Μέντες έχουν κινηθεί για την απόκτηση του Σα και περιμένουν ότι η προσπάθειά τους θα ευοδωθεί τις επόμενες ώρες/ημέρες. Οι Αγγλοι ανανέωσαν σήμερα για ακόμη έναν χρόνο τον… μόνιμο δεύτερο τερματοφύλακά τους, Τζον Ρούντι και θέλουν να τελειώσουν άμεσα και τη μεταγραφή του Σα, ώστε να τον έχει στη διάθεσή του ο Μπρούνο Λάζε, στην προετοιμασία.

Εάν τα νούμερα είναι τα σωστά, λοιπόν, δεν αποκλείεται ο Σα να μην περάσει πολλές ημέρες στην Αυστρία με τον Ολυμπιακό. Καθώς οι Αγγλοι τον θέλουν άμεσα.

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να… χαρίσει τον βασικό του τερματοφύλακα. Και θα τον δώσει, εφόσον οι αριθμοί είναι οι «σωστοί». Αλλά οι Πειραιώτες έχουν ήδη ετοιμάσει την επόμενη ημέρα τους. Εχουν συμφωνήσει ουσιαστικά με τον Τόμας Βάτσλικ και παράλληλα περιμένουν να ενημερωθούν εάν μπορούν να κάνουν την υπέρβαση με τον Αλφόνς Αρεολά.

to10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί