Οριστικό: Μένει στην Μπαρτσελόνα ο Μέσι!

Happy end για τους φίλους της Μπαρτσελόνα είχε το μεγαλύτερο σίριαλ της ποδοσφαιρικής Ευρώπης. Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Λιονέλ Μέσι σε συνέντευξή του στο «Goal», θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα των «μπλαουγκράνα». Ο Αργεντινός παραδέχθηκε ότι επιθυμία του ήταν να φύγει (και μάλιστα πολύ πριν το τραυματικό παιχνίδι με την Μπάγερν), κρίνοντας ότι […]

Happy end για τους φίλους της Μπαρτσελόνα είχε το μεγαλύτερο σίριαλ της ποδοσφαιρικής Ευρώπης.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Λιονέλ Μέσι σε συνέντευξή του στο «Goal», θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα των «μπλαουγκράνα».

Ο Αργεντινός παραδέχθηκε ότι επιθυμία του ήταν να φύγει (και μάλιστα πολύ πριν το τραυματικό παιχνίδι με την Μπάγερν), κρίνοντας ότι ο σύλλογος δεν καλύπτει αγωνιστικά τις φιλοδοξίες του και τονίζοντας ότι ήθελε μια νέα πρόκληση.

Τόνισε ωστόσο ότι η επιθυμία της οικογένειάς του να μείνει στη Βαρκελώνη και κυρίως η άρνηση των Καταλανών να τον αποδεσμεύσουν με λιγότερα από τη ρήτρα των 700 εκατ. ευρώ (κόντρα σε όσα του είχε υποσχεθεί ο πρόεδρος Μπαρτομέου) δεν του επιτρέπει να φύγει.

Εξάλλου, υπογράμμισε ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να πάει στα δικαστήρια με την ομάδα που ανδρώθηκε και ταυτίστηκε και τονίζοντας ότι η αγάπη του γι’ αυτή δεν πρόκειται ν’ αλλάξει ποτέ, ξεκαθάρισε ότι (παρόλο που μένει κόντρα στη θέλησή του) θα συνεχίσει να τα δίνει όλα για ‘κείνη.

Από Sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί