Οριστική διακοπή στο πρωτάθλημα της Football League

H Λίγκα της Γ’ Εθνικής ανακοίνωσε η σεζόν διακόπτεται οριστικά καθώς οι ομάδες δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στα υγειονομικά πρωτόκολλα που απαιτούνται.

Οριστικά κατέβασε ρολά για φέτος το πρωτάθλημα της Football League (Γ’ Εθνική) μετά τη σύσκεψη των 14 ομάδων την Τρίτη (2/6) υπό την προεδρία του προέδρου της Ένωσης SL2-FL Λεωνίδα Λεουτσάκου.


Χαρακτηριστικά, οι ομάδες της κατηγορίας τόνισαν ότι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά μετά τη διακοπή στο πρωτάθλημα λόγω του κορονοϊού και αυτό γιατί δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Έτσι, ενόψει του Δ.Σ. της Τετάρτης (3/6) εισηγήθηκαν την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, μαζί με δύο προτάσεις για την αναδιάρθρωση των δύο κατηγοριών.

Η μία αφορά τη συγχώνευση της SL2 και της FL και τη δημιουργία νέας ενιαίας κατηγορίας, χωρισμένης σε Βορρά και Νότο, χωρίς να προκύψει υποβιβασμός καμίας ομάδας.


Η δεύτερη πρόταση έχει να κάνει με την άνοδο οκτώ ομάδων από τη Football League στη Super League 2, δίχως και πάλι να υπάρξει υποβιβασμός ομάδων.

Πάντως, πολύ δύσκολα θα περάσει η πρόταση συγχώνευσης των κατηγοριών, καθώς αντιδρά η πλειοψηφία των ομάδων της Super League 2, οπότε το πιθανότερο σενάριο είναι η αναδιάρθρωση με 16 ομάδες στην SL2, να ανεβούν δηλαδή 8 ομάδες από τη φετινή Football League.

(Sputniknews – φωτο:pexels)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί