Οπαδός της Ρόμα ζήτησε να μιλήσει με τον Πελεγκρίνι πριν φύγει από την ζωή

Ο Φάμπιο Ριντόλφ τα τελευταία 18 χρόνια ήταν ανάπηρος και ζήτησε να αυτοκτονήσει, αφού στην Ιταλία επιτρέπεται κάποιος που ταλαιπωρείται από χρόνιες παθήσεις να μπει σε διαδικασία υποβοηθούμενης αυτοκτονίας. Πριν φύγει από τη ζωή ζήτησε να μιλήσει με τον αρχηγό της Ρόμα, της οποίας ήταν φίλαθλος, Λορέντσο Πελεγκρίνι. Ο παίκτης δεν μπορούσε αυτοπροσώπως να συναντήσει τον Ριντόλφ, ωστόσο μέσα […]

Ο Φάμπιο Ριντόλφ τα τελευταία 18 χρόνια ήταν ανάπηρος και ζήτησε να αυτοκτονήσει, αφού στην Ιταλία επιτρέπεται κάποιος που ταλαιπωρείται από χρόνιες παθήσεις να μπει σε διαδικασία υποβοηθούμενης αυτοκτονίας.

Πριν φύγει από τη ζωή ζήτησε να μιλήσει με τον αρχηγό της Ρόμα, της οποίας ήταν φίλαθλος, Λορέντσο Πελεγκρίνι. Ο παίκτης δεν μπορούσε αυτοπροσώπως να συναντήσει τον Ριντόλφ, ωστόσο μέσα από τα social media, έκανε την επιθυμία του πράξη.

«Γεια σου Φάμπιο, άκουσα για εσένα και άκουσα την επιθυμία σου. Είμαι με την εθνική ομάδα στην Αγγλία και δεν θα μπορέσω να περάσω αυτοπροσώπως, αλλά ήθελα πολύ να κάνω αυτό το βίντεο για να σου στείλω έναν χαιρετισμό και εδώ είμαι, σου στέλνω μια αγκαλιά κι ένα φιλί», είπε ο αρχηγός της Ρόμα, με τον αδερφό του Φάμπιο να απαντάει:

«Γεια σου Λορέντσο, ήθελα να σε ευχαριστήσω εκ μέρους όλης της οικογένειας και ιδιαίτερα του Φάμπιο για την κίνησή σου. Εκπλήρωσες μια από τις επιθυμίες του αδερφού μου κι αυτό ήταν τεράστιο δώρο γι’ αυτόν. Όπως του είπα πρόσφατα “φεύγεις ως πρωταθλητής Ευρώπης” κι αυτό το κύπελλο τον κάνει ακόμα πιο περήφανο που υποστηρίζει τη Ρόμα. Ευχαριστώ πολύ».

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί