Ομπράντοβιτς: «Ο Ολυμπιακός είναι συνηθισμένος σε τέτοιες καταστάσεις»

Πολύ δύσκολη αποστολή θα έχει η Μονακό απέναντι στον Ολυμπιακό, στο τρίτο παιχνίδι των playoffs (27/4, 22:00), σύμφωνα με τον Σάσα Ομπράντοβιτς. Ο κόουτς των Μονεγάσκων τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να αποβάλει την πίεση του γηπεδούχου, ενώ υπογράμμισε πως οι «ερυθρόλευκοι» του Πειραιά διαθέτουν πολύ μεγαλύτερη εμπειρία σε τέτοιες καταστάσεις. «Μετά από τα πρώτα δύο παιχνίδια, […]

Πολύ δύσκολη αποστολή θα έχει η Μονακό απέναντι στον Ολυμπιακό, στο τρίτο παιχνίδι των playoffs (27/4, 22:00), σύμφωνα με τον Σάσα Ομπράντοβιτς.

Ο κόουτς των Μονεγάσκων τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να αποβάλει την πίεση του γηπεδούχου, ενώ υπογράμμισε πως οι «ερυθρόλευκοι» του Πειραιά διαθέτουν πολύ μεγαλύτερη εμπειρία σε τέτοιες καταστάσεις.

«Μετά από τα πρώτα δύο παιχνίδια, πάνω κάτω, ξέρουμε πως πρέπει να παίξουμε πως όχι. Ο Ολυμπιακός θα είναι υποψιασμένος. Μπορεί να έχουμε ελαφρύ ψυχολογικό αβαντάζ γιατί παίζουμε στην έδρα μας. Αλλά, δεν είναι τεράστιο πλεονέκτημα, καθώς ο Ολυμπιακός είναι συνηθισμένος σ’ αυτή την κατάσταση. Από την άλλη, θα πρέπει να απαλλαγούμε από την πίεση που θέλουμε να κάνουμε κάτι σημαντικό για το γαλλικό μπάσκετ. Έχουμε κάνει εξαιρετική δουλειά μέχρι στιγμής, έχουμε μπροστά μας μία καλή ευκαιρία να προκριθούμε και δεν μπορούμε να την αφήσουμε να περάσει. Αρκετοί παθιασμένοι άνθρωποι του Μονακό έχουν επενδύσει πολύ χρόνο και αγάπη για το πρότζεκτ αυτό και η νίκη σ’ αυτό το ματς θα ήταν πολύ σπουδαία. Θα πρέπει να είμαστε με ένταση και εξυπνάδα ταυτόχρονα», ήταν τα λόγια του Σάσα Ομπράντοβιτς.

Από την πλευρά του, ο Ντουέιν Μπέικον είπε: «Είμαστε συγκεντρωμένοι και έχουμε επενδύσει στην αποστολή μας. Ξέρουμε ότι θα πρέπει να βγάλουμε την ίδια ένταση με το δεύτερο ματς, ώστε να πάρουμε το πάνω χέρι. Το κλειδί θα είναι η άμυνα και η ικανότητα να τρέξουμε στο ανοικτό γήπεδο».

Τέλος, ο Γιακουμπά Ουατάρα ανέφερε: «Στο πρώτο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός μας έβγαλε από το παιχνίδι, παίζοντας πολύ επιθετικά. Θα προσπαθήσουν να κάνουν το ίδιο και τώρα. Ξέρουμε ότι δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε κάτι τέτοιο. Έχουμε μεγάλο κίνητρο γι’ αυτό το παιχνίδι και θα έχουμε την στήριξη των φιλάθλων μας που είναι πολύ σημαντική».

sportfm, PHOTO INTIME

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί