Ολυμπιακός: Υπομονή για Ονιεκούρου

Ο Χένρι Ονιεκούρου δείχνει να έχει το «πακέτο» όσον αφορά τον παίκτη που ψάχνουν στον Ολυμπιακό για τη διαδοχή του Ντανιέλ Ποντένσε, όπως γράφει σήμερα το «Φως των Σπορ». Η εφημερίδα αναφέρει πως οι Πειραιώτες έχουν κάποιες κρούσεις στη Μονακό όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να προχωρήσει η μεταγραφή του Νιγηριανού […]

Ο Χένρι Ονιεκούρου δείχνει να έχει το «πακέτο» όσον αφορά τον παίκτη που ψάχνουν στον Ολυμπιακό για τη διαδοχή του Ντανιέλ Ποντένσε, όπως γράφει σήμερα το «Φως των Σπορ».

Η εφημερίδα αναφέρει πως οι Πειραιώτες έχουν κάποιες κρούσεις στη Μονακό όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να προχωρήσει η μεταγραφή του Νιγηριανού εξτρέμ.

Οι Μονεγάσκοι αυτή τη στιγμή επιμένουν πως θέλουν να πουλήσουν τον 23χρονο άσο, ενώ την ίδια ώρα η Γαλατασαράι στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός ο παίκτης δεν δείχνει διατεθειμένη να καταθέσει τα όπλα.

Στη συνέχεια, το ρεπορτάζ υπογραμμίζει πως η υπόθεση του Ονιεκούρου, αφού η γαλλική ομάδα σκοπεύει να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια για την πώλησή του.

Στο οικονομικό σκέλος της υπόθεσης, οι Τούρκοι έχουν δώσει 800.000 ευρώ για τον δανεισμό του Αφρικανού ακραίου και μαζί με το συμβόλαιο έφτασε περί τα 2 εκατ. ευρώ.

Σημείο-κλειδί στην υπόθεση μπορεί να παίξει ενδεχόμενη εμπλοκή του Ζόρζε Μέντες, ο οποίος παρότι δεν συνεργάζεται με τον Ονιεκούρου διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και με τις δύο ομάδες και η γνώμη του μπορεί να μετρήσει προς την πλευρά της Μονακό.

Από SportFm, ΦΩΤΟ eurokinissi

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί