Ολυμπιακός: Ξεκουράζει Σεμέδο ο Μαρτίνς

έρασε δύσκολες ημέρες ο Ρούμπεν Σεμέδο που έχασε τη νονά του και πήρε άδεια από τον Πέδρο Μαρτίνς για να βρεθεί στην Πορτογαλία και στην κηδεία της. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, έκανε ειδική αναφορά και αφιέρωσε τη νίκη στην Τούμπα στον στόπερ του. Χρειαζόταν ψυχολογική υποστήριξη, όλοι μέσα στην ομάδα προσπάθησαν να του την παρέχουν […]

έρασε δύσκολες ημέρες ο Ρούμπεν Σεμέδο που έχασε τη νονά του και πήρε άδεια από τον Πέδρο Μαρτίνς για να βρεθεί στην Πορτογαλία και στην κηδεία της.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, έκανε ειδική αναφορά και αφιέρωσε τη νίκη στην Τούμπα στον στόπερ του. Χρειαζόταν ψυχολογική υποστήριξη, όλοι μέσα στην ομάδα προσπάθησαν να του την παρέχουν από τις πρώτες ώρες που έγινε γνωστή η απώλεια της νονάς του. Ο Μαρτίνς είχε συζητήσει με τον Σεμέδο για την παρουσία του στο ματς με τον ΠΑΟΚ και με την επιστροφή στην Αθήνα, έφυγε για την Πορτογαλία.

Ο Μαρτίνς πάντως, δεν θα… κάψει τον Σεμέδο. Με την επιστροφή του στην Ελλάδα, θα πάρει και ανάσες. Ο τεχνικός των “ερυθρολεύκων”, στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Άρη στο Καραϊσκάκη, προσανατολίζει ως στόπερ, να έχει τον Μπα με τον Σισέ. Ένα δίδυμο που θα ποντάρει αναγκαστικά και στο μέλλον, καθώς στη ρεβάνς με τους Γουλβς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Σεμέδο που είχε αποβληθεί στις 12/3, στο 1-1, στον Πειραιά.

Φυσικά ο Σεμέδο με την επιστροφή του, θα περάσει από τις ανάλογες εξετάσεις, κάτι που, όμως, συμβαίνει με όλους τους παίκτες λόγω του πρωτοκόλλου που υπάρχει, για τον κορονοϊό. Απλά θα προέρχεται και από το ταξίδι στην Πορτογαλία.

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
Ο Πέδρο Μαρτίνς πάντως, έχει εμπιστοσύνη και στο δίδυμο Μπα-Σισέ. Μαζί, έγραψαν ιστορία στο Emirates, απέναντι στην Άρσεναλ. Σε εκείνη την επική “ερυθρόλευκη” βραδιά στο Λονδίνο, τέλη Φεβρουαρίου. Μαζί, έπαιξαν και όταν αποβλήθηκε ο Σεμέδο στο πρώτο ματς με τους Γουλβς.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τους εμπιστεύεται και έτσι την Κυριακή θα τους έχει στο αρχικό σχήμα, δίνοντας έτσι τις απαραίτητες ανάσες στον Σεμέδο. Θα ακολουθεί άλλωστε και μια σειρά δύσκολων αγώνων. Μετά το ματς με τον Άρη άλλωστε, το… μενού έχει Παναθηναϊκό και ΑΕΚ για τα πλέι οφ και ενδιάμεσα, τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Θα γίνει έτσι μια διαχείριση και σε άλλες θέσεις, καθώς η ομάδα μπορεί να δείχνει σε καλή κατάσταση, αλλά δεν παύει να έρχεται από ένα διάστημα αποχής από ματς. Δεν θα… κάψει παίκτες ο Μαρτίνς, άλλωστε είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους συνεργάτες του για τις μετρήσεις όλων. Κάτι που παίζει ρόλο στις αποφάσεις του, όπως έχει δείξει και στο παρελθόν.

Από Sport24

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί