Ολυμπιακός: Ξανά στο προσκήνιο o Μπάλντοκ

Ένα όνομα που έχει ακουστεί και στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό φαίνεται ότι επανέρχεται στο προσκήνιο.Ο λόγος για τον Τζορτζ Μπάλντοκ, που σύμφωνα με το «Φως» απασχολεί εκ νέου τους πρωταθλητές, μια και αναμένεται να εξασφαλίσει ελληνικό διαβατήριο.Ο 29χρονος δεξιός μπακ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έχει ελληνική καταγωγή μέσω της γιαγιάς του και παλαιότερα είχε φτάσει […]

Ένα όνομα που έχει ακουστεί και στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό φαίνεται ότι επανέρχεται στο προσκήνιο.
Ο λόγος για τον Τζορτζ Μπάλντοκ, που σύμφωνα με το «Φως» απασχολεί εκ νέου τους πρωταθλητές, μια και αναμένεται να εξασφαλίσει ελληνικό διαβατήριο.
Ο 29χρονος δεξιός μπακ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έχει ελληνική καταγωγή μέσω της γιαγιάς του και παλαιότερα είχε φτάσει κοντά και στην Εθνική ομάδα, με γραφειοκρατικά ζητήματα να βάζουν… φρένο στην έκδοση του διαβατηρίου.
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Άγγλος αμυντικός επιμένει για να καταφέρει να φτιάξει τα χαρτιά και σε αυτήν την περίπτωση, ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει για τη μεταγραφή του – αφού δεν θα πιάνει πλέον θέση ξένου, κάτι που θα συμβαίνει τη δεδομένη χρονική στιγμή λόγω Brexit.
Άλλωστε και ο ίδιος φέρεται είναι «ψημένος» για το ενδεχόμενο να παίξει στη χώρα μας, έχοντας μετρήσει φέτος 20 συμμετοχές με ένα γκολ και δύο ασίστ στην Championship.
Σημειώνεται πάντως ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Σέφιλντ για δύο ακόμα χρόνια, με το Transfermarkt να τον κοστολογεί στα πέντε εκατομμύρια ευρώ.

SPORTFM

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί