Ολυμπιακός: Τραυματίστηκε Σεμέδο, αυτή είναι η πρώτη εκτίμηση

Ο Ρούμπεν Σεμέδο αντικαταστάθηκε στο Πανθεσσαλικό από τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο επειδή τραυματίστηκε. Η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου κάνει λόγο για κάκωση στο αριστερό γόνατο. Ασφαλώς, η κατάσταση του Πορτογάλου αμυντικού θα εκτιμηθεί με ακρίβεια την Τρίτη. Ο Σεμέδο θα υποβληθεί σε αναλυτικές απεικονιστικές εξετάσεις, προκειμένου οι γιατροί του Ολυμπιακού να διαγνώσουν τον τραυματισμό. Έτσι […]

Ο Ρούμπεν Σεμέδο αντικαταστάθηκε στο Πανθεσσαλικό από τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο επειδή τραυματίστηκε. Η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου κάνει λόγο για κάκωση στο αριστερό γόνατο.


Ασφαλώς, η κατάσταση του Πορτογάλου αμυντικού θα εκτιμηθεί με ακρίβεια την Τρίτη. Ο Σεμέδο θα υποβληθεί σε αναλυτικές απεικονιστικές εξετάσεις, προκειμένου οι γιατροί του Ολυμπιακού να διαγνώσουν τον τραυματισμό.

Έτσι και αλλιώς, ο Σεμέδο δεν θα έπαιζε με τη Λαμία και τη Λάρισα στις δύο αγωνιστικές που απομένουν για την κανονική διάρκεια της Superleague, γιατί θα εκτίσει ποινή δύο αγωνιστικών.

Συνεπώς, η αγωνία είναι αν ο Σεμέδο θα προλάβει τον δεύτερο προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Άρη και τα παιχνίδια με την Άρσεναλ για τους «16» του Europa League.

TO10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί