Ολυμπιακός: Το πρόγραμμα για το ματς με την Άρσεναλ

Δύο ημέρες μας χωρίζουν από το πρώτο ματς του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ για τους «16» του Europa League, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν γνωστό το πρόγραμμα. Συγκεκριμένα, η συνέντευξη Τύπου των Πειραιωτών θα διεξαχθεί την Τετάρτη (10/3) στις 16:15 χωρίς φυσική παρουσία δημοσιογράφων, οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από το Olympiacos TV και το κανάλι […]

Δύο ημέρες μας χωρίζουν από το πρώτο ματς του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ για τους «16» του Europa League, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν γνωστό το πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα, η συνέντευξη Τύπου των Πειραιωτών θα διεξαχθεί την Τετάρτη (10/3) στις 16:15 χωρίς φυσική παρουσία δημοσιογράφων, οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από το Olympiacos TV και το κανάλι που έχει τα δικαιώματα (COSMOTE TV). Θα μιλήσουν ο Πέδρο Μαρτίνς και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Η προπόνηση της Τετάρτης θα γίνει στις 18:00 στο Ρέντη και θα είναι ανοικτή για 15 λεπτά μόνο για το κανάλι που έχει τα δικαιώματα.

Όσον αφορά στους Λονδρέζους, η συνέντευξη Τύπου θα γίνει την Τετάρτη (10/3) στις 11:00 το πρωί, ενώ η προπόνησή τους είναι προγραμματισμένη για τις 13:30 στο Ρέντη.

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί