Ολυμπιακός: Σαρώνει τα βραβεία στη Δανία ο Σουλεμάνα

Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις ομάδες που παρακολουθούν τον Καμαλντίν Σουλεμάνα, ο οποίος αγωνίζεται στη Νόρτζελαντ και αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες στο πρωτάθλημα της Δανίας. Ο 19χρονος άσος έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα, για αυτό και η… μισή Ευρώπη (μαζί και ο Ολυμπιακός) κοιτάζουν την περίπτωση του. Ο […]

Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις ομάδες που παρακολουθούν τον Καμαλντίν Σουλεμάνα, ο οποίος αγωνίζεται στη Νόρτζελαντ και αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες στο πρωτάθλημα της Δανίας. Ο 19χρονος άσος έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα, για αυτό και η… μισή Ευρώπη (μαζί και ο Ολυμπιακός) κοιτάζουν την περίπτωση του.


Ο Σουλεμάνα μάλιστα τον Απρίλιο σάρωσε τα βραβεία με τη φανέλα της Νόρτζελαντ, καθώς είχε διπλή διάκριση. Πιο συγκεκριμένα, ο μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού, αναδείχθηκε καλύτερος νεαρός παίκτης και MVP για τις επιδόσεις του, ενώ και έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Νόρντζελαντ που πετυχαίνει κάτι ανάλογο.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως το βραβείο το παρέλαβε από τον συμπατριώτη του, Μίκαελ Εσιέν, ο οποίος έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό για ένα διάστημα και τώρα είναι μέλος στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας από την Δανία. Ο Σουλεμάνα είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του σκανδιναβικού ποδοσφαίρου. Εκτός από τους ερυθρόλευκους ο 19χρονος είναι στο «ραντάρ» και των Άγιαξ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λεβερκούζεν, ενώ ο «Αίαντας» φέρεται να έχει κάνει και επίσημη πρόταση 11,5 εκατ. ευρώ. Η χρηματιστηριακή του αξία υπολογίζεται στα 3 εκατ. ευρώ.

Από to10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί