Ολυμπιακός: Προπόνηση και συνέντευξη Τύπου στην Ελλάδα πριν την Άρσεναλ

Στην Ελλάδα και όχι στην Αγγλία θα πραγματοποιήσει την τελευταία του προπόνηση πριν τη ρεβάνς της Πέμπτης (18/3) με την Άρσεναλ στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός ενώ και η συνέντευξη Τύπου των ερυθρόλευκων θα γίνει επίσης στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Ο λόγος που στον Ολυμπιακό πήραν αυτή την απόφαση είναι προκειμένου […]

Στην Ελλάδα και όχι στην Αγγλία θα πραγματοποιήσει την τελευταία του προπόνηση πριν τη ρεβάνς της Πέμπτης (18/3) με την Άρσεναλ στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός ενώ και η συνέντευξη Τύπου των ερυθρόλευκων θα γίνει επίσης στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη.

Ο λόγος που στον Ολυμπιακό πήραν αυτή την απόφαση είναι προκειμένου να υπάρχει η μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία στους “ερυθρόλευκους” ενόψει της ρεβάνς στην Αγγλία για το Europa League. Ενώ η αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Λονδίνο είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη (17/3) το μεσημέρι στις 14:30.

Η σχετική ανακοίνωση από πλευράς της ομάδας των “ερυθρόλεκων” αναφέρει:

Τετάρτη 17/3

“10:00 Είναι προγραμματισμένη η προπόνηση της ομάδας στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη (ανοιχτή για 15 λεπτά μόνο για τον πάροχο που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα)

12:00 Συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο Αθλητικό Κέντρο στον Ρέντη χωρίς φυσική παρουσία δημοσιογράφων

14:30 Αναχώρηση της αποστολής για Λονδίνο.

Πέμπτη 18/3

19:55 Άρσεναλ – Ολυμπιακός στο “Emirates Stadium”.

*Η προπόνηση της Άρσεναλ είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 17/3 στις 12:00 τοπική ώρα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και η Συνέντευξη Τύπου στις 13:30 (τοπική ώρα)”.

sport24

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί