Ισχύς εν τη ενώσει για τα δημοφιλέστερα ελληνικά σωματεία, καθώς οι Ερασιτέχνες Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης ζητούν με κοινή τους επιστολή προς τον Λευτέρη Αυγενάκη τα χρήματα από τη φορολόγηση των στοιχηματικών εταιρειών, όπως είχε συμφωνηθεί προ καιρού.
Σύμφωνα με την επιστολή αυτή, ζητείται από την κυβέρνηση η καταβολή του 50% του ποσού που έχει συμφωνηθεί μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου, καθώς με βάση αυτά τα έσοδα δήλωσαν πολλές και συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Σημειώνεται ότι πρόκειται για μια επιστολή στην οποία γίνεται λόγος για όλα τα ερασιτεχνικά αθλήματα και για την ανάγκη που υπάρχει για άμεση εισροή ρευστού, ενώ τονίζεται ότι την ίδια στιγμή επαγγελματικές ομάδες που έχουν διαφορετικά έσοδα, έχουν ήδη εισπράξει το ποσοστό τους.
sportfm
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κρεμλίνο: Θέλει σοβαρή προετοιμασία η συνάντηση Πούτιν-Τραμπ, θα πάρει χρόνο
- Διασύνδεση αγοράς εργασίας – σχολείων: Μητρώο εθελοντών ψηφιακής διακυβέρνησης στην Κεντρική Μακεδονία
- Παρέμβαση Τσίπρα κατά Μητσοτάκη για το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη
- ΤτΕ: Στα 16,7 δισ. ευρώ τα έσοδα απο τον τουρισμό στο οκτάμηνο Ιανουαρίου – Αυγούστου 2025
- H ηλικία των επενδυτών αλλάζει την αγορά ακινήτων στην Αθηναϊκή Ριβιέρα: 1 στους 4 κάτω των 40 ετών
- Για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες θα μείνει στη φυλακή ο Σαρκοζί
- Σοκ στα Τρίκαλα: Συνελήφθη 18χρονος για τη δολοφονία της μητέρας του
- Σ. Φάμελλος από την Κομοτηνή: «Η ελληνική περιφέρεια εκπέμπει SOS από τον πρωτογενή τομέα μέχρι τη μεταποίηση»
- ΣΕΚ: Ανεπανόρθωτη η καταστροφή από τη θανάτωση προβάτων Πελαγονίας χωρίς τη διατήρηση DNA
- Αυστρία: Πρώτη απέλαση Αφγανού από το 2021