Ολυμπιακός: Ο Βατσλίκ υπέστη κάκωση, θα παλέψει για τον αγώνα με Άντβερπ

Κάκωση έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Τόμας Βατσλίκ, ο οποίος δεν θα απουσιάσει για μεγάλο διάστημα από τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού. Ο Τόμας Βατσλίκ υπέστη κάκωση στο δεξί πόδι από το πάτημα του Ρομέλου Λουκάκου, όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε. Ο Τσέχος τερματοφύλακας τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με το […]

Κάκωση έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Τόμας Βατσλίκ, ο οποίος δεν θα απουσιάσει για μεγάλο διάστημα από τις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού.

Ο Τόμας Βατσλίκ υπέστη κάκωση στο δεξί πόδι από το πάτημα του Ρομέλου Λουκάκου, όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

Ο Τσέχος τερματοφύλακας τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με το Βέλγιο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 και έγινε αλλαγή μόλις στο 14ο λεπτό.

Το πρόβλημα τραυματισμού δεν αποδείχθηκε μεγάλο και μάλιστα ο 32χρονος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού ίσως επιχειρήσει να προλάβει την αναμέτρηση με την Αντβέρπ, για την πρεμιέρα των πρωταθλητών Ελλάδας στους ομίλους του Europa League την επόμενη Πέμπτη.

sport24

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί