Ολυμπιακός: Ο Βαλμπουενά θέλει να μείνει στην Ελλάδα

Μπορεί να μην αποτελεί πλέον βασικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως ο Ματιέ Βαλμπουενά παραμένει ένας ποιοτικότατος ποδοσφαιριστής που μπορεί να δώσει λύσεις – όπως έπραξε στον Βόλο πριν από μερικές ημέρες. Με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και τον Γάλλο να κλείνει τον Σεπτέμβριο τα 38 του χρόνια, η λογική έλεγε ότι θα […]

Μπορεί να μην αποτελεί πλέον βασικό μέλος του Ολυμπιακού, όμως ο Ματιέ Βαλμπουενά παραμένει ένας ποιοτικότατος ποδοσφαιριστής που μπορεί να δώσει λύσεις – όπως έπραξε στον Βόλο πριν από μερικές ημέρες.


Με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και τον Γάλλο να κλείνει τον Σεπτέμβριο τα 38 του χρόνια, η λογική έλεγε ότι θα αποχωρήσει, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Φως των Σπορ, στο λιμάνι κάνουν δεύτερες σκέψεις.


Ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός έχει φέτος τρία γκολ και επτά ασίστ σε 28 συμμετοχές, με το δημοσίευμα να αναφέρει ότι ο ίδιος αναγνωρίζει πως είναι φυσιολογικό να παίζει κυρίως ως αλλαγή και μάλιστα να επιθυμεί να συνεχίσει στην Ελλάδα.


Είτε ως ποδοσφαιριστής, είτε με κάποιο πόστο στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι όμως τον υπολογίζουν και ως παίκτη μετά τα φετινά του επιτεύγματα.


Συνολικά, ο Βαλμπουενά έχει 14 γκολ και 38 ασίστ σε 107 συμμετοχές με τους Πειραιώτες.

SPORTFM, PHOTO INTIME

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί