Ολυμπιακός: Νέο συμβόλαιο στον Μπουχαλάκη

Είναι το πρόσωπο των ημερών μετά το τέρμα που πέτυχε στη Θεσσαλονίκη στο ματς με τον Άρη και έδωσε την πρόκριση στον Ολυμπιακό στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης γενικότερα φέτος πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν και στην διοίκηση των ερυθρολεύκων είναι έτοιμοι να τον ανταμείψουν. Όχι για το γκολ που πέτυχε αλλά για […]

Είναι το πρόσωπο των ημερών μετά το τέρμα που πέτυχε στη Θεσσαλονίκη στο ματς με τον Άρη και έδωσε την πρόκριση στον Ολυμπιακό στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης γενικότερα φέτος πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν και στην διοίκηση των ερυθρολεύκων είναι έτοιμοι να τον ανταμείψουν. Όχι για το γκολ που πέτυχε αλλά για την εικόνα που έχει και φέτος και τα προηγούμενα χρόνια.

Έτσι όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα η διοίκηση της ομάδας είναι αποφασισμένη να δώσει από τώρα νέο συμβόλαιο στον Μπουχαλάκη με σαφώς καλύτερους οικονομικούς όρους. Το τρέχον συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό έχει ισχύ μέχρι και το καλοκαίρι του 2022 αλλά σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες στον Ολυμπιακό θα τον καλέσουν μέσα στο ερχόμενο καλοκαίρι για να υπογράψει.

Ο Μπουχαλάκης φέτος έχει 5 γκολ και 5 ασίστ σε 33 αγώνες.

SPORTFM

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί