Ολυμπιακός : Μετράει αντίστροφα ο Βρουσάι

Ο Μάριος Βρουσάι υποβλήθηκε σήμερα το πρώι σε πετυχημένη επέμβαση στο γόνατο από τον Χρήστο Θέο στο νοσοκομείο Μετροπόλιταν και πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του.


Ο Έλληνας εξτρέμ του Ολυμπιακού τραυματίστηκε την περασμένη Κυριακή στο παιχνίδι με τον Άρη για τη Superleague και υπεβλήθη σε μερικής αρθροσκοπικής έσω μηνισκεκτομής αριστερού γόνατος.

Ο νεαρός εξτρέμ των ερυθρόλευκων αποχώρησε με φορείο από το ματς, με το γόνατο του να φαίνεται πως κόλλησε σε μια φάση με τον Σάκιτς, όμως ευτυχώς η ζημιά που έπαθε δεν ήταν σοβαρή και αναμένεται να είναι πίσω στη δράση σε περίπου έναν μήνα. Στην αρχή υπήρχαν φόβοι για πιο σοβαρό τραυματισμό του Βρουσάι, όμως μετά από τις εξετάσεις που έκανε δεν φάνηκε να έχει πειραχτεί ο χιαστός, με αποτέλεσμα να μπει στο χειρουργείο για να ξεπεράσει άμεσα το πρόβλημα. Θυμίζουμε ότι στον απεικονιστικό έλεγχο που του έγινε, φάνηκε ότι ο έχει υποστεί διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο και ρήξη έσω μηνίσκου.

Πλέον ο Βρουσάι μόλις πάρει εξιτήριο αναμένεται να ξεκινήσει την αποθεραπεία του, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τον έχει διαθέσιμο όπως όλα δείχνουν για τα παιχνίδια των play off.

TO10

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί