Ολυμπιακός- Μαρτίνς: «Είναι τεράστια η χαρά μου»

Η χαρά του Πέδρο Μαρτίνς για τον αριθμό-ρεκόρ των συμμετοχών του στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλησε να μοιραστεί με τους φιλάθλους τη «τεράστια χαρά του», για τον αριθμό-ρεκόρ των συμμετοχών του στον «ερυθρόλευκο» πάγκο (209) που θα «πιάσει» στον κυριακάτικο (20/3) αγώνα play off με τον ΠΑΣ Γιάννινα, καλώντας τους μέσω Instagram να πάρουν μέρος σε μία κλήρωση με δώρο μία συμβολική φανέλα.

Ο Πορτογάλος προπονητής έφτασε τις 208 συμμετοχές, ξεκινώντας από την έναρξη της σεζόν 2018/19, και θα ξεπεράσει την Κυριακή τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος καθοδήγησε την ελληνική ομάδα σε δύο περιόδους, μεταξύ 1996 και 1999 και στη συνέχεια από το 2004 έως το 2005.

«Είναι τεράστια χαρά να είμαι πλέον ο προπονητής με τις περισσότερες συμμετοχές σε έναν μεγάλο και κυρίαρχο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτή την στιγμή και γι’ αυτό χαρίζω αυτή τη φανέλα. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μοιραστείτε στα σχόλια τον αγώνα που σας έχει μείνει στην μνήμη από την στιγμή που ήρθα στον Ολυμπιακό. Ο νικητής που θα κερδίσει την φανέλα, έπειτα από κλήρωση, θα ανακοινωθεί την επόμενη Δευτέρα. Μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους σας. ΠΑΜΕ», έγραψε στο Instagram ο Πέδρο Μαρτίνς.

photo instagram screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί