Ολυμπιακός: Κλείνει τον Ματέους Ρέις

Μετά την μεταγραφή του Μοχάμεντ Ντρέγκερ, ο Ολυμπιακός πρόκειται να ενισχυθεί στο άλλο άκρο της άμυνας του, με την περίπτωση του Ματέους Ρέις να ξεχωρίζει. Οι επόμενες ώρες αναμένονται κρίσιμες για την υπόθεση του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ της Ρίο Άβε και μέχρι το τέλος της εβδομάδας πρόκειται να κλέισει στους ερυθρόλευκους. Ο 25χρονος Βραζιλιάνος παρότι […]

Μετά την μεταγραφή του Μοχάμεντ Ντρέγκερ, ο Ολυμπιακός πρόκειται να ενισχυθεί στο άλλο άκρο της άμυνας του, με την περίπτωση του Ματέους Ρέις να ξεχωρίζει.

Οι επόμενες ώρες αναμένονται κρίσιμες για την υπόθεση του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ της Ρίο Άβε και μέχρι το τέλος της εβδομάδας πρόκειται να κλέισει στους ερυθρόλευκους.

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος παρότι ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα επίσημα, ετοιμάζει βαλίτσες για την Ελλάδα, όπως είχε αναφέρει το Sport24.grτις προηγούμενες ημέρες. O Ρέις είναι η επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς που θα γεμίσει τα παπούτσια του Κώστα Τσιμίκα.

Η προσφορά του Ολυμπιακού για τον Ρέις έχει φτάσει στα 2 εκατομμύρια, σύμφωνα με τους Πορτογάλους στα 2,5, η ομάδα του όμως ζητάει τρία, ενώ ο ίδιος πιέζει να φύγει έναν χρόνο πριν μείνει ελεύθερος. Η Ρίο Άβε προσπαθεί να πάρει όσα περισσότερα μπορεί από την περίπτωσή του.

Από sport24

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί