Ολυμπιακός: Καταρχήν συμφωνία με Εμβιλά!

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως τα βρήκε με τον Εμβιλά. Απομένει η συμφωνία με τη Σεντ Ετιέν.


Ο Ολυμπιακός την Τετάρτη το βράδυ υποδέχθηκε στην Αθήνα τον Πέπε Ροντρίγκες. Ο Πορτογάλος μέσος από την Γκιμαράες ήταν ο διακαής πόθος του Πέδρο Μαρτίνς από τη στιγμή που αποχώρησε ο Γκιλιέρμε. Το κόστος μεταγραφής του 23χρονου Πορτογάλου (μόνο σε ότι αφορά το ποσό που θα δοθεί στην Γκιμαράες) είναι στα τέσσερα εκατ. ευρώ. Όλα δείχνουν όμως πως οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν θα μείνουν μόνο εκεί. Εδώ και μέρες σας έχουμε επιβεβαιώσει πως ο Εμβιλά είναι ο ποδοσφαιριστής για τον οποίο ο Ολυμπιακός καταβάλει προσπάθειες να αποκτήσει.

Ο λόγος είναι τα πολλά χρήματα που χρειάζονται τόσο για να συμφωνήσει ο ίδιος ο παίκτης, αλλά και για να συναινέσει η Σεντ Ετιέν σε πώλησή του.

Ο 30χρονος Γάλλος χαφ είναι απαραίτητο να πάρει ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο για να συμφωνήσει. Μεγαλύτερο συμβόλαιο στον Ολυμπιακό δεν θα υπήρχε. Οι απαιτήσεις του φτάνουν κοντά στα δύο εκατ. ευρώ. Φαίνεται πως αυτό το εμπόδιο ο Ολυμπιακός το έχει υπερπηδήσει.

Λίγο πάνω από το 1,7 εκατ. ευρώ καθαρά προσφέρεται στον παίκτη, του οποίου οι αποδοχές μαζί με τα μπόνους (κατάκτηση του πρωταθλήματος, είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ) θα φτάσουν και θα ξεπεράσουν τα δύο εκατ. ευρώ! Όσα δηλαδή είχε ζητήσει και ο ίδιος.

Η απόκτηση του Γάλλου σταρ δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί όμως, Μόνο το ένα μέρος της, Οι διαπραγματεύσεις με τη Σεντ Ετιέν είναι ακόμα σε εξέλιξη και οι «στεφανουά» δεν είναι και από τις πλέον εύκολες ομάδες σε παραχώρηση παικτών.

Ο Φρασνουά Μοντέστο είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον παίκτη και τον ατζέντη του. Να σημειώσουμε εδώ πως το «ψηστήρι» που έκαναν οι Κριστιάν Καρεμπέ και Ματιέ Βαλμπουενά έπιασε τόπο.

Μέχρι αύριο (χωρίς να αποκλείεται ακόμα και σήμερα το βράδυ) αναμένουμε τις οριστικές εξελίξεις και την κατάληξη που θα έχουν οι συζητήσεις Ολυμπιακού και Σεντ Ετιέν για τον Γιαν Εμβιλά.

Από Sportime