Ολυμπιακός: Καταγγέλλει την ΕΟΚ η μάνατζερ της ομάδας Γυναικών για υβριστική συμπεριφορά

Με δήλωσή της η μάνατζερ της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Εύη Δημητράτου, κατηγορεί τον αντιπρόεδρο της ΕΟΚ, Αριστείδη Γολέμη, για υβριστική συμπεριφορά και έμμεσες απειλές.

Αναφέρει πως δέχτηκε φραστική επίθεση στο αίτημά της να μετατεθεί λίγη ώρα νωρίτερα και όχι μια μέρα μετά ο πρώτος τελικός της Α1 Γυναικών με τον Παναθηναϊκό, ενώ ζητεί να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο για να φανεί η αλήθεια.

Αναλυτικά η δήλωση:

Σε τηλεφωνική επικοινωνία το μεσημέρι της Τρίτης 11/5/21 με τον κ. Γολέμη (Πρόεδρο Επιτροπής Πρωταθλήματος) κατά την οποία εξέφρασα την ένσταση μου στη δήλωση που μου έκανε ότι αποφάσισε να μεταθέσει τον πρώτο τελικό για την Πέμπτη 13/5, ενώ υπήρχε η δυνατότητα να διεξαχθεί την Τετάρτη 12/5 στις 13.30 αντί για τις 15.00, ικανοποιώντας ουσιαστικά την πλευρά της φιλοξενούμενης ομάδας που δήλωσε «τεχνικό κώλυμα», με λύπη τον άκουσα να μου λέει σε εντονότατο ύφος πως η Ομοσπονδία δεν δέχεται υποδείξεις από «υπαλληλίσκους» όπως επί λέξη με αποκάλεσε και πως θα ζητήσει την απόλυση μου από το σύλλογο!

Κατέληξε λέγοντάς μου πως με το να υπερασπίζομαι τα δικαιώματα της ομάδας μου θα της προκαλέσω κακό στα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν! Εγώ προσωπικά και το σωματείο του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. επιφυλασσόμεθα κάθε νόμιμου δικαιώματος μας, ώστε να διαφυλάξουμε την ισονομία αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Διατίθεμαι δε, να ζητήσω άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, προς επιβεβαίωση των λεγομένων μου

sportfm

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί